GAME TESTER-PLACEREA DE A TE JUCA

Daca esti student si innebunit dupa jocuri, exista un job care s-ar putea sa te incante: gametester. Este un job de 8 ore pe zi, platit ca entry level, dar unde se poate avansa spre middle management si poti obtine astfel o marire de salariu.
Majoritatea firmelor din romania care angajeaza sunt multinationale, astfel ca mediul de lucru este unul placut si profesionist,iar programul de lucru incepe de obicei la ora 9 cu o ora de pauza pentru masa de pranz.
‘Numarul gametesterilor s-a marit de la infiintarea studioului in Romania foarte mult, si in prezent se angajeaza pentru perioada verii- contract determinat pe 3 luni. Potentialii candidati trebuie sa aiba, inainte de toate, interes pentru jocurile video si cunostinte solide despre aceasta industrie dinamica, compania intentionand sa angajeze atat absolventi, cat si studenti, cu sau fara experienta’ spune Crina Popistasu, de la departamentul de resurse umane din cadrul companiei Ubisoft.
Candidatul ideal pentru acest job are pasiune si experienta in domeniul jocurilor si aptidudini tehnice. Se mai cere un bun nivel de cunoastere a limbii engleze si multa atentie la detalii.
Majoritatea angajatilor pe aceasta pozitie sunt baieti, insa sunt si fete care lucreaza cu succes in acest domeniu. Jobul in sine presupune testarea a diverse jocuri pentru a verifica sa nu existe defecte ‘bug’-uri care sa impiedice desfasurarea jocului in conditii optime.

Comments

comments

Camelcutza

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *