buget de criza

Toata lumea a luat-o razna cu criza asta.Saptamana trecuta ma intreba un prieten ce naiba le zic oamenilor ca sa plateasca ca si collection officer,si i-am explicat de de multe ori,in cazurile cu care m-am confruntat eu,era vorba de incercarea de a frauda,mai mult decat de incapacitate de plata.exemplu:vorbeam cu o doamna pensionara care avea pensie 1000 ron,sotul 1500,si-mi spunea ca o afecteaza criza.Cu ce te afecteaza criza cucoana?ca pensiile se dau,s-au dat in fiecare luna.A,ca stiti,sotul face lucrari in particular si acum nu mai gaseste…pai femeie,cand ti-ai facut creditul aveai pensie 500ron.wtf?inteleg ca vrei sa iti iei diverse,dar nu ma minti in fata ca te afecteaza criza,daca ti-ai facut 5 rate,acum nu e vina mea,e vina ta si daca nu platesti,o sa-ti ia banca banii automat.sa vezi atunci criza!
Ma rog,ideea este ca pe mine nu ma afecteaza criza,decat sper pe viitor intr-un mod pozitiv.Adica vreau sa gasesc un apartament de inchiriat mai ieftin:).Cand lucrez am bani,cand nu lucrez nu am bani.e destul de simplu.e adevarat ca sunt avantajata ca stau in bucuresti,si daca nu pot sa profesez ca profa sau ziarist-ce-mi doresc eu,ma angajez pe collection ca am experienta,pana gasesc ceva mai rasarit.
Nu am firma,nu schimb valuta,nu am rate,nici macar abonament la telefon.Si dupa experienta in companii de telefonie si ifn-uri,nici chef nu am sa ma bag sclav la rate.
In ceea ce priveste bugetul meu de beauty,nu a fost afectat mai deloc.Folosesc aceleasi marci dintotdeauna,mi-am mai luat si chestii noi sa experimentez,singura diferenta este poate in ceea ce priveste hainele,sunt mult mai cumpatata.Saptamana trecuta am fost la miniprix in militari,si am nimerit in pline reduceri,bine ca e incinta mare ca ne omoram unii pe altii.Ideea este ca erau rochii foarte frumoase si fara defecte:) la 9 ron,mi-am luat mai multe,si am facut mai multi oameni fericiti:eu ca am facut economii,mama ca ma vede in fusta,iubitul ca ma vede in fusta.Singurul lucru de zis despre miniprix ul respectiv e ca cine a facut harta pe site este orb,ca a dat niste repere de rahat,in loc sa zica ca e vizavi de metro militari.Luandu-ma dupa harta lui,am mers 6 statii pe jos prin soare si pe langa manelisti burtosi care mestereau sub masini pana am zis k mai merg doar 100 de metri,daca nu ma intorc acasa cu mana goala,ce-o fi o fi,ca prea se uitau burtosii (si niste catei ) la mine.

Comments

comments

Camelcutza

2 Comments

  1. Cartierul Militari este plin de câini fără stăpâni şi manelişti burtoşi. Eu mi-am luat de la respectivul miniprix nişte cămăşi de noapte gen tricou din bumbac până la genunchi cu 9 lei bucata. Tare comode sunt. Plus o tonă de tricouri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *