nu mi-e frica sa am 30 de ani

M-am mirat/deprimat grozav citind postul acesta
Mi se pare infiorator ca in ziua de azi,sa te simti deprimata ca implinesti 30 de ani.E o varsta ca oricare alta,cand am implinit 20,abia asteptam sa schimb prefixul.
La orice varsta e necesar sa dormi,chiar daca ai 18 ani,iar “2 zile de nesomn” deja inseamna prea mult,iar kg in plus se rezolva,daca esti constienta de existenta lor.
De ce se uita oamenii cu lupa la varsta din buletin,nu o sa inteleg niciodata.Eu am 25 de ani,si fiecare om pe care l-am cunoscut,dupa ce i-am spus varsta,a ramas cu gura cascata.Si nu pt ca ma machiez expert sau folosesc cine stie ce creme,ci pt ca spiritul este cel care-ti scrie varsta pe chip.Daca ai 28 de ani si plangi ca ai ajuns la varsta asta,cum o sa te comporti la 38? Te arunci in fata tramvaiului?
Sincer,eu cred ca fata de 28 de ani sufera de o depresie,probabil in urma unei despartiri,pentru ca nu e posibil sa fii deprimata ca esti tanara.
Cat priveste planurile ei,sunt femei care au facut cu succes copii dupa 30 de ani,dar copii,ca orice lucru in viata,nu ii poti planifica.
Am o prietena care in decembrie face 27 de ani,si nimeni nu-i da 20.Dupa cum zicea Aaliyah “Age ain’t nothing but a number”
Si cand o sa vad primul rid,o sa ma umfle rasul ca am ajuns si eu in randul femeilor!

Comments

comments

Camelcutza

2 Comments

  1. Asta cu depresia ca ai 20 si ceva, poate 30, e deja epidemie. Toate prietenele (si prietenii, culmea) se vaita de mama focului ca au imbatranit. Replica mea e intotdeauna “sa vezi cum o sa stai la 70 de ani sa te gandesti ce bine era la 30 de ani, ce tineri eram..”. Am impresia ca oamenii se autosaboteaza, mai bine sa te victimizezi decat sa te bucuri. O fi mai interesant, stiu eu? 🙂 Oricum, e penibil.

  2. E adevarat ca suntem obsedati de numere iar varsta e cel mai tragic numar dintre toate, cand schimbi prefixul SUNA altfel si de aceea intre 19 si 20 de ani e o prapastie-in capul unora bineinteles! Asta e dar si pentru mine zilele de nastere sunt un prilej sa fac un bilant al lucrurilor e care le-am realizat sau nu pana la aceasta varsta si nu sunt multumita…eh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *