Alverde crema cu jojoba pentru ten sensibil

Crema este luata din Dm,7 ron tubul de 30 ml.Nu contine arome sintetice,parfum,coloranti,conservanti,substantele folosite provin din culturi biologice controlate.Formula este speciala pentru pielea supersensibila.Crema intra repede in piele,nu o ingrasa,are un miros discret dar usor alcoolic,este foarte bine tolerata de piele,pielea este hidratata mult timp.Eu o folosesc dimineata scoasa proaspat din frigider,nu-mi pare rau ca am dat banii pe ea si o voi mai cumpara cand termin tubul.Persoanele care au un miros sensibil probabil ca se vor obisnui dupa cateva utilizari cu mirosul,eu am avut mostre de creme care miroseau mult mai puternic alcoolic decat aceasta.O recomand persoanelor care vor o ingrijire cat mai naturala pentru piele.

Comments

comments

Camelcutza

8 Comments

  1. Merci Camy. O poti intreba, daca vrei, daca la editura se publica si romane ale unor autori care nu sunt deja consacrati. Ramane sa termin ce am de scris si apoi sa iau legatura cu o editura.

  2. @vyio la mine la facultate a fost la un curs invitat stefan agopian si a povestit ca o fata i-a trimis pe mail un roman,a vrut sa o duca de mana la o editura dar intre timp vorbise cu alt scriitor fata si o ajutase acela,poti incerca si asa,eventual cu cineva dragutz,nu agopian.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *