de ce barbatii este porci

Citind aici si aici imi dau seama ca ambii baieti iau la misto defectele generale ale masculilor,dar in schimb femeile e rele,ii lasa fara parale,si-i mai face si de cacao verbal.
Deci,urmeaza lista cu faptele care o deranjeaza pe camelcutza cand da ochii cu specimenele masculine si cum poate masculul sa devina campion de top:
1. parul-facial,corporal,si din cap.parul care are ce cauta pe corp trebe tesalat si spalat cel putin de 2 ori pe saptamana,iar cel care nu are ce cauta pe corp trebe distrus daca e cu ceara o data la 2 saptamani,daca e cu aparat de ras,o data pe saptamana.
2.mirosul-eu as vrea baiatul sa fie ca apa,inodor,dar daca doreste domnia sa sa-mi gadile narile in mod placut,nu pot sa spun decat ca as dori sa nu-l recunosc dupe miros de la 1 km,si ca mirosul tip “un rahat intre brazi” nu se califica ca fiind unul placut.deci de baza este apa,sapunul,peria si pasta de dinti apoi antiperspirantul,si daca e,ca bonus,si parfum.
3.zgomotele de tip ragait,partait,vomitat,imitat diverse animale,intra la categoria “minus 2000 de puncte”.adica aparitia acestor sunete in preajma mea duce la o scadere drastica in top.
4.scarpinatul,introducerea deshtelor in diverse gauri vizibile sau ascunse de haine,descalifica specimenul cu cel putin 1500 de puncte-in functie de localizarea gaurii in cauza.daca nu se poate fara,indemn cu buna credinta exemplarul masculin sa purceada la o calatorie catre buda,sa exploreze gaurile cu patos,sa spele organul explorat si pe cel explorator,si sa spuna la iesire ca si-a “pudrat nasul”.
5.scarpinatul organului care face deosebirea intre fetite si baietei-inteleg ca esti tanar si nelinistit,si organul la fel,dar recomand epilarea organului,spalarea des,si primenirea lui zilnica.dupa o saptamana de tratament,sunt sigura ca rezultatele vor fi pe masura.
6.unghiile trebe tunse cel putin o data pe saptamana,nu conteaza ca inca iti intra picioarele in pantofi,e musai.chiar daca toti de pe strada ta au unghiile de la degetul mic de la mana lungi,tu nu trebe sa urmezi moda ,fii rebel,fii emo,spune nu unghiilor lungi la deshtul mic de la mana.

Comments

comments

Camelcutza

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *