De ce nu voi merge niciodata la Avatar-ul lui Cameron

Am vazut filme de James Cameron care mi-au placut mult,e vorba de seria Terminator cu care am crescut.Nu mi-a placut Titanic,dar asta sunt,nu ma dau in vant dupa filmele romantice.Cameron si fabrica lui de “succesuri” scot acum un film nou,Avatar,cu bunaciunea din Terminator:Salvation,Sam Worthington.
Filmul este gandit sa fie scos de Sony impreuna cu un joc video pe consola si Pc.Care este problema mea?Prietenul meu lucreaza la compania care face jocul,si de cand e la proiectul acesta,mai devreme de 22.30 nu l-am vazut acasa.In conditiile in care pleaca la 7.Si a lucrat in toate weekend-urile,de la 9 la 17.Sambata si duminica.Graba rezulta din faptul ca filmul iese anul acesta in decembrie,iar minunatul joc ar trebui sa scoata capul tot atunci.De ce nu s-au apucat mai devreme de fabricarea minunatului joc?Pentru ca secretomaniacul domn Cameron le-a dat imaginile pe baza carora fac jocul acum 2 luni.El s-a cacait ani la nenorocitul asta de film,iar ei trebuie in 5 luni sa scoata un joc performant si pe pc,si pe consola,si singleplayer,si multiplayer.Fuck you,Mr Cameron!

Comments

comments

Camelcutza

2 Comments

  1. Haha si prietenul meu lucreaza la Ubi πŸ™‚ Am auzit de secretomania locului unde se testeaza Avatar. Am inteles ca au semnat contracte de confidentialitate si nimeni nu are voie sa intre acolo decat cei care lucreaza la el. oricum cred ca va fi un adevart succes. Deja l-am implorat sa imi faca rost de el πŸ˜€

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *