Kanye West este un cretin fara creier/suflet

Mie mi-a placut mereu Kanye West,muzica lui aduce mereu ceva nou,clipurile sunt curajoase,colaborarile inedite.Insa omul Kanye West este un idiot care la aproape 30 de ani,sare pe scena peste un copil de 18 ani care castiga pentru prima data la VMA si ii ia microfonul,ca sa zica ca de fapt fata (Taylor Swift) nu merita sa castige,ci preferata lui,Beyonce.Si toate astea cu milioane de oameni cu ochii holbati la tv.Momentul idioteniei poate fi vazut aici.
Beyonce in schimb,i-a dat lui Kanye frumusel peste nas,invitand-o atunci cand a castigat ea premiul pentru clipul anului,pe drept si fara interventii idioate,pe Taylor pe scena,pentru a putea sa-si spuna si ea discursul.Momentul poate fi vazut aici.
Dupa cum a spus Kelly Clarkson,e clar ca omul nu a avut parte de dragoste destula in copilarie,dar chiar atat de idiot/nemernic/prost-crescut/lipsit-de-sentimente sa fii,mi se pare incredibil.

Comments

comments

Camelcutza

One Comment

  1. Si mie imi place muzica lui Kanye, chiar o ascult non stop…insa felul in care s-a purtat la VMA m-a dezgustat. Insa cu siguranta acum regreta foarte mult, dupa ce toata lumea l-a criticat..inclusiv presedintele tarii, Obama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *