Lotiune de corp alverde cu ceai verde si iasomie


Mi-am luat-o din dm-ul din militari,dupa o calatorie nelipsita de evenimente cu 137,pe o caldura infernala si dupa ce am cautat dm-ul de era sa renunt.Am dat pe ea in jur de 9 ron,dar merita fiecare banut.In primul rand,este de mentionat faptul ca este naturala,iar ingredientele provin din culturi biologice controlate,lucru valabil pentru toata gama Alverde.Mirosul este unul innebunitor,cred ca toate produsele alverde ar trebui facute doar cu ceai verde si iasomie.Pana si prietenul meu care fuge de creme ca dracul de tamaie a zis ca miroase extrem de frumos si m-a intrebat de unde o am si ce marca e.O cantitate mica este suficienta pentru hidratarea intregului corp,iar varianta mea este pentru piele uscata,dar,desi eu am piele normala,nu ingrasa,intra repede in piele,nu lasa urme grase pe haine si lasa un miros discret,dar foarte placut.Sincera sa fiu,nu m-am dat niciodata in vant dupa creme/lotiuni de corp,dar nu concep viata fara lotiunea mea frumos mirositoare.

Comments

comments

Camelcutza

3 Comments

  1. Par interesante lotiunile asta. Am citit intr-un articol de-al tau din arhiva ca produsele se gasesc in Real. Eu sunt din Galati, asa ca in alta parte nu cred ca le pot gasi.

  2. Mi-am cumparat-o si eu (defapt e cu ceai alb si iasomie, nu cu ceai verde – nu exista cu ceai verde). Din pacate sunt foarte dezamagita de miros – miroase a lamaie! a lamaie cu miere, mai exact… n-are nimic a face cu ceaiul si iasomia… nu stiu de ce le-au mai pus pe eticheta. I-am dat-o mamei – ei ii place… eu urasc mirosul asta…

  3. Vai, păcat că n-am știut în vară de ea, când mai frecventam Stockhouse-u,l pentru a găsi cosmetice care se găsesc de obicei în DM, dar acolo le găseam mai ieftine, deși era o gamă ceva mai restrânsă de produse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *