parfumurile mele preferate

Sunt foarte dependenta de parfum,dar,totodata,suport foarte greu un miros mai mult timp pe langa mine.M-am gandit la parfumurile pe care le-am avut de-a lungul timpului si am intocmit un top:
1.

2.

3.

Mi se pare totusi foarte ciudat de ce la noi la sephora toate parfumurile sar de 200ron,iar in afara toate costa sub 50 euro.Totusi,singurul parfum dintre cele de mai sus pe care as da banii este lacoste- la magazinul lacoste din plaza romania,varianta de parfum 100 ml costa 300 ron.Si dupa parerea mea merita,mai ales in conditiile in care sticla de parfum de 30 ml costa 150ron.

Comments

comments

Camelcutza

2 Comments

  1. Eu mă plictisesc repede de parfumuri, singurele 2 parfumuri pe care le-am cumpărat din nou după ce le-am terminat au fost Magnetism şi Vera Wang. Şi aşa sunt cu toate chestiile, inclusiv cu mâncarea, trebuie să încerc mereu lucruri noi, altfel mă urc pe pereţi. Aşa că de ceva timp urmăresc pe ebay categoria de parfumuri folosite, poate găsesc ceva interesant. În afara faptului că pot lua un parfum care nu este nou la un preţ foarte bun, gen sub 10 dolari dar consumat 20-30%, nici nu este o cantitate mare de care să mă plictisesc şi să nu mai ştiu cum să scap.

  2. wow.asta nu mi-a trecut prin cap.voi incerca si eu,pentru ca la fel ca tine,ma plictisesc de parfumuri rapid:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *