s-he stylezoneCand am fost in dm sa-mi iau cosmetice naturale,aveau si standuri de machiaje,printre care unele de care nu mai auzisem,my bad.E vorba despre Manhattan,care aveau niste preturi comparabile cu Max Factor,si un fond de ten care reflecta lumina ca sa straluceasca pielea.Numai ca fondul de ten minune pe care as fi dat 60 ron fara sa clipesc nu avea si testere,deci adio sclipire cosmopolita,dar celelalte tipuri de fond de ten de la raft aveau testere.Am luat-o ca pe un semn :P.
Un alt brand de care n-avusesem habar este S-he Stylezone.Nu erau foarte scumpe si aveau si testere,deci m-am incumetat sa imi iau sa vad si eu despre ce e vorba.Mi-am luat un rimel lash maxx waterproof cu 2 capete,ca la xxl maybelline,pe care am dat 17 ron.Ieri l-am folosit prima data,si este fantastic la pretul respectiv:volum gene -super,lungime gene-super,galme gene-deloc!,rimelul se scurge -deloc! si cand sa ma demachiez,m-am chinuit ca nu se ducea de pe gene.Am avut o groaza de rimeluri de la mai toate firmele,dar rimelul asta este foarte ieftin comparativ cu cat este de performant.
Mi-m mai luat de la ei un creion jumbo pen all in one for eyes and lips nuanta 01.Am dat pe el 12 ron,este sidefat,o nuanta discreta de roz,este cam gros dar nu trebuie ascutit are sistemul de iesire ca un ruj,hidrateaza mediu buzele,miroase frumos a capsuni,rezista mult si pe buze si la ochi si sunt foarte multumita de el.Mi-as dori ca blestematul lor de site sa fie si in engleza,nemtii astia sunt de groaza si cand au interesul sa vanda ceva!Aceeasi observatie si ca la produsele alverde,mai cu suflet si mai din plin traducerea etichetelor in romana.Mai aveau la raft niste farduri de ochi yummy rau cu 2 culori,niste glossuri cu vanilie!!!,si niste creioane de ingrijirea unghiilor absolut profi.
l.e. s-he stylezone este marca proprie dm,am uita sa precizez.Am intrat pe site-ul lor la contact si le-am trimis un mail in care intrebam daca au vreun site si in engleza,mi-au raspuns in 4 minute ca nu,dar orice intrebare am legat de produse sa le-o trimit pe mail,si si-au cerut scuze ca nu au site in engleza.WOW!

Comments

comments

Camelcutza

9 Comments

  1. si eu consider ca producatorii care nu au site-uri frumoase si in limba consumatoilor sunt fraieri rau…dar ce sa le faci..
    interesant nici eu nu stiam despre aceste branduri o sa incerc ceva din testere cand o sa dau de ele

  2. wow ce raspuns prompt ai primit de la ei
    eu am luat un ge de dus alverde si un deodorant fara aluminiu – sunt foarte multumita de amandoua!

  3. Chiar m-am holbat azi in DM la produsele S-he si nu prea stiam ce sa cred despre ele. Oare sunt la fel de naturale ca si Alverde? M-ar fi tentat niste farduri dar am zis sa mai caut info pe net intai :).

  4. Am si eu un fond de ten de la S-HE stylezone. Are o putere de acoperire incredibila,textura este densa, insa tinde spre a fi usor grasa.Nu prea face fata unei zi lungi.

  5. Ai folosit corectorul de la S-he?daca da poti sa imi explici ,te rog. cum se foloseste,m-am chinut o gramada si mi-am facut numai nervi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *