tae bo- billy blanks

M-am apucat de cateva zile sa lucrez la forta mea fizica.Bineinteles ca nu vreau sa devin vreun Hercule,doar sa obtin mai multa rezistenta si daca se poate un corp mai zvelt si mai tonifiat.Avand destula experienta si cu aerobicul si cu pilates,am ales tae bo.Este o combinatie de aerobic si kick boxing,un antrenament dur si istovitor.Eu am cd-ul Billy Blanks Cardio,care dureaza 44 de minute in total,din care am facut ieri 17 si azi 23,nu in continuare,ci mereu de la inceput,dar doar atat am rezistat.De ieri pana azi am facut febra musculara la niste muschi de care nu stiam ca exista,iar programul este foarte greu si obositor,dupa cele 23 de minute de azi nu vreau nici sa tastez pentru ca ma dor mainile peste tot in afara de degete.
Workout-ul este adresat tuturor categoriilor de muschi si nu necesita vreo saltea speciala sau vreun scaun,stepper,ci doar muuuulta vointa.
Ce-mi place la workout:
1. Billy Blanks face si el toate exercitiile – am avut multe programe la care eu ma chinuiam si prezentatorul zambea si ma umplea de nervi ca nu facea si el/ea.
2. Billy Blanks ar o carutza de ani – 54 si arata fantastic -bine e adevarat si ca “black don’t crack”.
3. programul se adreseaza tuturor categoriilor de muschi.
4. dupa primul antrenament te simti mai puternic- daca poti sa eviti sa te gandesti la febra musculara care te chinuie.

Comments

comments

Camelcutza

3 Comments

  1. Il ador pe Billy Blanks!!!! Eu am slabit cu ajutorul lui cateva kg si mi-a si remodelat corpul!!! Eu l-am gasit pe Youtube si asa lucram , nici nu stiam ca este cd cu el. Imi poti spune unde ai gasit cd-ul?
    Te trec in blogroll,ms:)

  2. Acestea le fac si eu cand imi aduc aminte:d
    Dar sunt f eficiente.Eu am avut noroc ca le-am descarcat de pe youtube chiar cu o saptamana inainte sa fie blocate videou-rile(lucky me:)).
    Tu reusesti sa te tii de ele?:-?
    :*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *