Afi Palace Cotroceni

Ieri s-a deschis cel mai mare mall din tara,pe Bulevardul Timisoara,la 2 statii de Plaza Romania.Eu am fost azi,cautand niste pantaloni.In primul rand,nu este terminat,muncitorii lucreaza in interior,printre clienti, cu aparate asurzitoare.La intrare,s-a blocat usa principala si am intrat pe cele laterale.Este o constructie imensa,foarte aerisita,cu niste culoare mari.Dar,in zona cu restaurante,sunt foarte putine mese pentru cata lume este,si loc putin.De exemplu,la Kfc era o coada imensa si oamenii nu aveau loc sa stea la coada.Am vazut un singur restaurant minuscul cu mancare sanatoasa (asa scria pe el,nu am vazut efectiv ce aveau),in rest numai pizza,fast-food,mancare chinezeasca.Mi-a placut mult ca aveau un sushi place in mijloc,mi-as fi dori ca prietenul meu sa nu urasca pestele,ca sa fiu si eu fericita cu sushi-ul meu.
Magazinele sunt foarte multe,si majoritatea nu sunt si la Plaza,au magazine Yves Rocher,Bershka,Marks&Spencer,New Yorker,Stradivarius.Magazinul Body Shop din Plaza s-a mutat aici.Ce am observat este ca majoritatea erau magazine mai luxoase,multe magazine de bijuterii,un magazin Swarovski.Cand s-a deschis Plaza,era un magazin care-mi placea la nebunie,faceau buchete si ghivece din bomboane ambalate frumos in staniol.Magazinul a dat faliment in prima luna,si asta cred ca se va intampla cu multe din magazinele din Afi.Pentru ca am vazut magazine in care efectiv nu intra nimeni.
Cinema-ul nu este deschis,nici patinoarul,dar au in mijloc niste fantani foarte dragute si un lac micut unde copii pot merge cu barcile,iar in aceeasi zona sunt niste bolovani artificiali foarte mari,care sper din tot sufletul ca vor folosi la catarat,pentru ca vreau si eu as incerc!
Cand am fost sa intreb de un magazin la biroul de informatii,am ramas cu gura cascata cand am vazut ca receptionera a scos o foaie cu harta magazinului si un index,scrise de mana,si a cautat acolo vreo 5 minute.Eu inteleg ca e ceva nou,dar asta face toata ziua,plus ca mi se pare o lipsa de profesionalism faptul ca aproape mi-a intins harta aia scrisa de ea,sa vad unde e magazinul respectiv,sau sa o ajut sa caute.M-a enervat si faptul ca deja au pus pe cladire decoratiunile de Craciun,desi mai sunt fix 55 de zile pana la Craciun!
In cazul in care vreti sa mergeti,va recomand sa va incaltati cu ceva antiderapant,pentru ca era sa-mi sparg capul cu mai multe ocazii.De asemenea,v-as recomanda sa nu mergeti in urmatoarea luna decat daca chiar vreti sa va luati ceva ce nu mai gasiti nicaieri,pentru ca desi mall-ul este imens,este ingrozitor de multa lume acolo,lucru foarte enervant cand mori de foame si peste tot e coada sau nu sunt mese.Spre deosebire de Plaza,inauntru nu este niciun loc unde se poate fuma,lucru de neconceput!(dupa prietenul meu-eu m-am lasat!).Cand am gasit iesirea si am reusit sa plecam de acolo,ne-am dus in Plaza,unde nu era aproape nimeni,si am gasit si masa,si nu era nici coada,doar ne-au bubuit un pic cei de la Sistem,care faceau probe de sunet pentru concertul din aceast seara,la care probabil ca va veni foarte putina lume,avand in vedere ca toata populatia orasului s-a inghesuit la Afi Palace Cotroceni,care este la incrucisarea cartierelor Drumul Taberei si Militari,nicidecum Cotroceni.Dar pentru a vinde lucrurile cu 1000% adaos comercial,Militari-ul nu are destula atractie comerciala.

Comments

comments

Camelcutza

6 Comments

  1. La Plafar nu ai ajuns? Este prima locatie unde au ajuns produsele noastre (Cattier si Balm Balm) si sunt foarte incantata.

  2. Am auzit despre Afi,dar nu am mers…faza cu aglomeratia..hmm,tipic!prietenul meu e fumoator,deci ar fi destul de enervant..ramane de vazut

  3. am fost eu, mi-a placut faptul ca salile sunt mai mici, foarte confortabile si ai asa un sentiment de intimitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *