Bourjois fard de ochi

Intotdeauna am avut o obsesie cu produsele Bourjois,iar pana acum absolut tot ce am avut de la ei mi-a placut la nebunie.Primul meu produs de machiaj ever,a fost un ruj roz suav de la Bourjois,iar de atunci pana acum obsesia nu a scazut in niciun fel.Fardul de ochi pe care il am eu,nuanta Rose Tentation costa cam 40ron si se gaseste cel mai usor la Sephora,Hondos Center si accidental la Sensi Blu.El poate fi aplicat uscat sau umed,in functie de dramatismul pe care vrem sa-l imprimam privirii.Imi pre rau ca nu pot face o fotografie destul de clara sa se vada cat de fantastic arata fardul aplicat umed.Eu il aplic cu degetul,aplicatorul din cutia fardului este singurul defect pe care l-am putut gasi pana acum firmei Bourjois,si am mereu langa mine cand ma machiez un pahar cu apa,pentru a uda degetul.Pigmentul este fantastic,culoarea este un roz pal cu reflexii aurii,care imprima lumonozitate privirii si mareste ochiul,rezista si 12 ore pe pleoape,eu nu aplic baza de machiaj,singura problema este ca la fardurile de ochi,nuantele sunt cam putine dupa parerea mea.Am mai vazut unul auriu,unul maro,unul verde,unul albastru si unul negru cu reflexii verzi.Si cam atat.Recomandat!

Comments

comments

Camelcutza

3 Comments

  1. Super! Eu ama vut un fard Burjois din acela Suives mon regard sau ceva de genul, foarte bun din pacate habar nu am ce am facut cu el ca nu l-am mai gasit, era bun tin minte, cred ca aceeasi nuanta ca a ta roz auriu.

  2. bourjois apartine casei chanel, daca nu ma inseala memoria, ceea ce e de bine 🙂 sunt calitative, cu denumiri amuzante si accesibile ca pret

  3. va felicit ca reusiti sa scoateti ceva din fardurile bourjois, mi se par tare greu de folosit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *