Deanne Berry – “Pump it up”

In momentul de fata ma distrez in materie de workout cu un program de  aerobic pe muzica house.Mi se pare foarte potrivit pentru orice scop,pentru ca fiind cardio automat tonifica muschii,iar pentru persoanele care doresc sa slabeasca,un regim alimentar inteligent va grabi lucrurile.Pe instructoare o cheama Deanne Barry si a aparut in videoclipul “Call on me” al lui Eric Prydz.Este un workout usor pentru persoanele care au mai avut intalniri cu aerobicul inainte,altfel va fi un pic cam greu la inceput,pana reusim sa ne obisnuim cu ritmul.Incerc mereu sa-mi schimb antrenamentul pentru ca muschii se obisnuiesc in timp si rezultatele se diminueaza.Antrenamentul se numeste “Pump it up” si dureaza 76 de minute,nu sunt necesare obiecte ajutatoare sau greutati.In general aerobicul este cel mai bun program si pentru incepatori,si pentru cei care doresc sa faca un program de miscare usoara,pentru ca nu presupune vreun grad de forta sau experienta anterioara,ca tae bo,de exemplu.Este un program usor de terminat,pentru ca desi miscarea antreneaza toti muschii,gradul de dificultate al exercitiilor este unul mediu,fiind vorba de miscari simple,in care singura greutate folosita este cea a propriului corp.
 l.e.- eu nu m-am obisnuit inca cu toate miscarile,iar cand nu ma sincronizez cu ce fac ei acolo,topai si eu pe ritm ca sa nu stau pe bara pana reusesc sa prind miscarea

Comments

comments

Camelcutza

3 Comments

  1. Am avut un flash acum din perioada în care mergeam la sală şi urla antrenoarea la mine. Una dintre melodiile pe care ne chinuia era “Move your ass” a lui Scooter.

  2. nu-mi aminti…eu in fac am fost la competitii de aerobic,iar profa era o chestie la vreo 120 de kg,care ne recomanda sa luam furosemid sa “slabim”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *