Crin Antonescu se vopseste (asa, si? )

Noi suntem in criza financiara, angajatii bugetari muncesc o saptamana fara plata, dar ziaristii considera ca parul unui candidat la functia de presedinte e cea mai tare stire. In primul rand, este singurul candidat care arata cat de cat prezentabil, nu este cu un picior in groapa sau cu un ochi mai mare decat celalalt. In al doilea rand, de cand le este interzis barbatilor sa aiba grija de felul in care arata? Daca se vopseste, bravo lui, mai ales ca acest lucru nu se vede, cum de exemplu era evident in cazul lui Dolanescu, dar sincera sa fiu, nu mi se pare ca s-ar vopsi, are 50 de ani (mama are 65 de ani si niciun fir de par alb). Voi ce parere aveti de barbatii care isi vopsesc parul?

Comments

comments

Camelcutza

6 Comments

  1. Ziaristii vand ce se cere, cititorii sunt interesati de cancanuri de-astea de doi bani, ca altfel n-ar fi plin metroul de cititori de Libertatea.
    In alta ordine de idei, mie un barbat de 50 de ani care se vopseste mi se pare penibil. Mi se pare ok daca ai incaruntit la 30 de ani sa te vopsesti, de nevoie. Dar ma rog, eu sunt din categoria care catalogheaza manichiura, epilatul si alte chestii la efeminare. In curand or sa inceapa sa se si machieze.. de fapt nu, au inceput :))

  2. Foarte frumos din partea lui ca se ingrijeste. Imaginea conteaza. Atat timp cat vopseaua e intr-o culoarea naturala, de ce nu?

    Ziaristii astia parca sunt de pe vremea lu’ bunicu, Dumnezeu sa-l ierte, care se lua de verii mei ca se dau cu deodorant – ca deodorantul e doar pentru femei cica…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *