Iwostin gel contur ochi

Produsul este un gel foarte racoritor,pe care eu il folosesc proaspat scos din frigider.Producatorii se lauda cu complexul activ patentat Eyeliss® care întăreşte pereţii capilarelor sensibile şi normalizează circulaţia fluidelor în ţesutul subcutanat,prevenind astfel aparitia ridurilor si diminuand ridurile deja existente.
Mie-mi place foarte mult,are un miros usor si calmeaza zona.Dintre toate produsele care se lauda ca ajuta la disparitia cearcanelor pe care le-am incercat,acesta mi s-a parut cel mai bun.Intra repede in piele,nu lasa urme,nu are consistenta grasa.
Nu-l recomand pentru noapte,pentru ca este un gel foarte usor,de zi,nu mi se pare ca ar fi destul de hidratant pentru noapte.
Este foarte delicat cu ochii,mi-a intrat de mai multe ori in ochi si nu am avut nicio reactie alergica.
Nu contine parfum si coloranti,dar in lista de ingrediente s-au strecurat cativa parabeni.Se gaseste in farmacii,eu am dat pe el 40 ron,din Sensiblu.

Comments

comments

Camelcutza

6 Comments

  1. Camy, multumesc pentru recomandare, pare chiar exact ce cautam, chiar aveam nevoie de ceva cum ai tu talentul sa descri.
    Spune-mi daca ai incercat si stii cum se comporta fondul de ten peste el.

  2. eu il am,fondul de ten dupa parerea mea de comporta bine peste el,dar depinde foarte mult de ce tip de piele ai tu in jurul ochilor,ca gelul asta este hidratant dar foarte usor,si daca pielea ta e uscata,exista riscul sa nu fie destul de hidratata zona si sa te trezesti ca arata fdt ca o pudra.Daca ai piele normala in jurul ochilor,cred ca ti se va potrivi.

  3. Camy,ai incercat roll-on de la Garnier caci tot vad reclame la el…si ma tenteaza.De Iwostin tot aud ca ar avea produse bune,dar nu am incercat pana acum…

  4. nu l-am incercat,dar am inteles de pe alte bloguri ca ar fi bun…efectul metalului de a racori pielea cred ca are o mare importanta in efectul general al acelui roll-on

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *