Mai usor cu panica…

Numele meu este Adina si va scriu din Anglia. Am ramas surprinsa dar si oarecum amuzata, imi pare rau sa spun asta, sa vad cata atentie se da acestei gripe in Romania.
O sa va prezint sumar cum este vazuta aceasta gripa aici.
In primul rand este ca beneficiu pentru cei care nu sufera de alte complicatii, ba mai mult parintii organizeaza ‘petreceri’ de swine flu, unde isi aduc copiii tocmai pentru a le intari sistemul imunitar.
La compania la care lucrez, mai bine de jumatate din colectiv au avut aceasta gripa, dar pur si simplu este tratata ca o gripa obisnuita, nu a facut nimeni nici un fel de caz pe seama ei. Colegii mei au fost foarte amuzati cand le-am spus cata atentie se da la noi acestei gripe. Cunosc sute de oameni care fie ei fie copii lor au avut acest virus si care, daca nu au avut alte complicatii, chiar au refuzat sa ia medicamentatia de tamilflu.
De altfel, de mai bine de cateva luni nu am vazut niciunde in media sa se mai mentioneze de acest virus, cu toate ca acesta exista mai peste tot.
Asa ca va doresc sa o tratati cu mai multa relaxare si sa stati departe de ea.
Numai bine!

de aici 
Ma mir ca traim in tara cu cei mai multi absolventi de facultate,si toti ne panicam ca cei din urma prosti,fara sa vedem ca momentul panicii coincide cu campania electorala si alegerile…Coincidenta?NO WAY! 

Comments

comments

Camelcutza

8 Comments

  1. Camy,nu stiu ce sa iti zic..depinde de cine vrei sa asculti!Fiecare organism reactioneaza diferit de aceea este bine sa ne protejam de virus.Panica nu este in nici un caz dorita,iar cat despre campania electorala..ehe,pai voi chiar credeti ca este real nr. de cazuri expus?nu,sunt mai multe..parerea mea este ca tocmai pt. a nu se panica multimea se evita a se spune multe chestii legate virus…

  2. @beautyandthecity multumesc mult,incasha a fost foarte dragutza,s-a oferuit sa ma ajute si mi-a facut absolut totul.xoxo

  3. Cred ca panica si prostia si lipsa unor informatii sigure de la Ministerul Sanatatii, in plus persoanale care au murit in Ucraina,Bulgaria si Ungaria suferea de alte complicatii si gripa nu a facut decat sa mai acelereze sfarsitul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *