Crema hidratanta Elmiplant

Crema face parte din gama veche Elmiplant si este destinata tenului normal/ mixt si are spf 6. Se gaseste in majoritatea farmaciilor si centrelor comerciale, pretul este de 12 ron. La fel ca restul produselor Elmiplant, nu contine parabeni si nici parafina. Mirosul este unul delicat.
In primul rand, intra foarte repede in piele, si pielea este hidratata, desi pe parcursul zilei nu am avut nicio surpriza neplacuta cu luciul pielii. Mi se pare foarte buna pentru tenul mixt/ gras, dar nu as recomanda-o pentru cel normal. Nu voi intelege niciodata cum se poate fabrica o crema pentru 2 tipuri diferite de ten, sau, mai mult, pentru toate tipurile de ten. Nu as recomanda nimanui cu ten gras o crema pentru toate tipurile de ten, pentru ca e clar ca va fi prea hidratanta pentru acest tip de ten.
Mi-am luat aceasta crema cautand noua gama Elmiplant, care are o crema hidratanta fara factor de protectie, si sincera sa fiu, m-am saturat sa imi ingras tenul si-asa gras cu crema cu factor de protectie peste cea hidratanta, si m-am hotarat sa ma rezum la o singura crema, potrivita tipului meu de ten, care sa aiba si factor de protectie. Acesta crema a dat rezultate bune in cazul meu, nu am avut probleme cu luciul tenului. O recomand celor cu ten mixt sau gras.

Comments

comments

Camelcutza

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *