Samponul solid Galador

Dupa cum ii spune numele, este un sampon solid, facut la rece care contine printre altele, ricin. In primul rand, trebuie sa spun ca miroase foarte frumos, si de aceea nu ma spal cu el doar pe par. Am incercat de-a lungul anilor multe produse pentru par gras, si multe miroaseau dezgustator (sapunul cu sulf). Dupa ce am folosit acest sampon, am ajuns la performanta de a ma spala pe par o data la 3 zile (comparativ cu o data la 2 zile) si efectul s-a mentinut, chiar daca am schimbat samponul. Problema cu acest sampon este de fapt problema cu spalatul cu sapun pe par: incurca parul, mai putin decat un sapun normal, dar il incurca. Salvarea este ca la fiecare spalare sa folosim un balsam pentru tipul nostru de par, pe care sa-l aplicam cu grija pe toata lungimea parului (in cazul parului gras, nu si pe radacini). In acest caz nu functioneaza aplicarea otetului ca balsam…Dupa parerea mea, este mai bland si incurca parul mai putin decat samponul solid Verre de Nature.
Un lucru foarte pozitiv la acest sampon este ca stopeaza sau regleaza caderea parului. Parul meu are perioade de nebunie, cand creste intr-o luna cati altii intr-un an, sau cand cade intr-o luna cat altii intr-un an. Am folosit samponul Galador intr-o astfel de perioada si dupa 3 spalari s-au vazut rezultatele, parul cazut a inceput sa fie tot mai putin. Il puteti gasi la plafar (eu am vazut si in Bucuresti si in Ploiesti) sau il puteti comanda direct de pe site-ul producatorului . Pretul este in jur de 13 ron.

Comments

comments

Camelcutza

4 Comments

  1. hmmm… şi mie îmi cade părul şi m-ar tenta şamponul ăsta, dar dacă zici că încurcă părul… cam nasol… presupun că tot părul care mi-ar cădea, s-ar rupe în incercarea mea de a-l descurca…

  2. Ieri am facut si eu comanda de pe site-ul desi nu citisem ce efecte are samponul acesta.Si mie imi cade destul de mult par plus ca mi se ingrasa repede si trebuie sa ma spal la 2 zile pe cap,uneori zilnic.

  3. balsam folosesc oricum… dar părul îl am şi decolorat şi vopsit (o nebunie)… totuşi o să îl încerc având în vedere că are un preţ mai mult decât acceptabil 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *