Schimb de carte ( Bucuresti edition )

Dintotdeauna am invidiat anumite orase din tara pentru o traditie care mi-a placut la nebunie: fenomenul schimb de carte, care la noi a aparut tarziu si sporadic. Mi se pare fascinant sa dai o carte, si ca la loterie, sa primesti o surpriza in schimb.
Cred ca nu am spus niciodata pana acum cat de mult iubesc cartile. Ei bine le ador, si am munti de carti, si un sistem alfabetic de ordonare a lor ( ca altfel la cate sunt, nu as gasi-o pe cea cautata in veci ).
Pentru persoanele interesate, in holul Facultatii de Litere din cadrul Universitatii Bucuresti veti gasi un panou unde puteti face schimbul magic: lasati o carte si primiti una noua in schimb! (facultatea are sediul pe strada Edgar Quinet, fata in fata cu Facultatea de Arhitectura, langa fantana de la Universitate ). In  poza alaturata este panoul la care lasati o carte in plasa rosie si primiti una noua din cea verde.
P.S: Nu e cazul sa va ganditi ca va veti pricopsi cu carti de specialitate pentru ca sunt carti destul de rare, nu renunta nimeni la ele, pentru ca se gasesc foarte greu.

Comments

comments

Camelcutza

4 Comments

  1. ce tare ideea. am si eu carti pe care le-as da la schimb. si mie imi place sa citesc foarte mult si am un loc al meu cu carti ordonate dupa cat de mult mi-au placut 🙂

  2. Poti citi mai multe despre Schimb de carti
    aici. Nu-i chiar sporadic. Diferă de ideea de la Litere prin faptul că oamenii se întîlnesc faţă în faţă, stau de vorbă despre cărţile pe care le schimbă etc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *