Camelcutza

15 Comments

  1. Deci..yuck. Credeam ca epilarea e o forma de respect fata de tine insati, dar se pare ca unele persoane nu o fac nici macar din datorie morala fata de societate… trist.

  2. Nu sunt trucate, cel putin imaginile cu Mo’Nique. Nu stiam insa de acea poza cu Julia Roberts…groaznic..iar lungimea parului de la axila demonstreaza ca nu se epilase de ceva timp.

  3. @Ladvi-stiu ca poza arata cudatel, dar la momentul respectiv stiu ca s-a comentat mult, si au si intrebat-o pe ea, deci nu e vreun trucaj

  4. La Mo’Nique nu e prima data, saraca dupa ce ca arata ca un sac de box, nici la igiena nu e atenta. La Julia Roberts e si mai grav pentru ca ea e o diva, o fi uitat? sau initial avea o rochie cu maneca lunga :))

  5. Nu are legatura cu postarea, dar am vazut azi la Oysho in colectia de primavara multe modele de pijamale si chilotei cu Hello Kitty. Tare, tare frumoase. Gasesti Oysho in Cotroceni si Baneasa.

  6. Dacă ar fi să aleg…cred că mă dezgustă mai mult părul la axilă decât cel de pe picioare la o femeie. Nu ştiu de ce, poate din cauză că-l asociez cu mirosul de transpiraţie.

  7. nesimtite astea:-j vad asa si printre cunoscutele mele.
    da, sigur ca sunt de acord cu link exchange. acum te adaug. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *