James Cameron’s Avatar

De felul meu, ma lasa rece filmele SF. Adica filmele cu civilizatii si tehnologii inchipuite. Dupa ce am vazut Avatar, primul meu gand a fost sa luam bilete sa-l mai vad o data, atunci, cat era cald in memorie.
Mi-a placut foarte mult filmul. Si nu din cauza 3D-ului, care a fost facut foarte decent si usor, ci pentru ca eu am citit cel mai mult in acest film un puternic motiv ecologist. Toti cei care au fost la film s-au extaziat de 3D, CGI si alte tehnologii smechere, mie mi-a placut natura, civilizatia imaginata de Cameron. Mai ales ca in respectiva civilizatie nu erau insecte!!!
Iar eu nici nu vroiam sa merg la film, pentru ca prietenul meu a fost torturat de Mr Cameron…
Nu voi povesti detalii din film, nu va luati dupa cei care zic ca filmul e nasol: mergeti si-l vedeti o data, si faceti-va o parere a voastra. E un film care poate placea tuturor categoriilor de varsta. Sincera sa fiu, eu aproape ca nu m-as fi prins ca e 3D daca nu-mi agatam ochelarii de nas, iar CGI-ul e extrem de bine facut, dupa cum a spus expertul in tehnologii, boyfriend-ul din dotare. Sunt foarte curioasa care e parerea voastra despre acest film, deci daca l-ati vazut, folositi cu incredere rubrica comentarii!

Comments

comments

Camelcutza

6 Comments

  1. Camy,am vrut sa il vad si eu samb tot cu iubitul,dar cand am ajuns la imax Doaaaaamneeee…ce era acolo!..am fost prea naivi sa plecam cu gandul ca sambata seara putem vedea un film la afi cotroceni…erau cred cam 100 oameni la coada de bilete,asa ca ne-am resemnat cu o cafea si cu o vizita la Sephora…P.S. Pe blogul meu te asteapta o leapsa numai si numai pt. tine.Te pup!

  2. L-am vazut,mesajul ecologist este foarte ok in esenta, insa slab dezvoltat. Imi pare rau ca un film care ar fi putut fi extraordinar, prin dezvoltarea persnajelor si o povestii, a motivului reintoarcerii la natura si simplitate, s-a pierdut printre atatea scene de lupta menite sa faca figuri frumoase la box office. Mi-ar fi placut ca povestea de dragoste sa fie dusa mai departe de prima noapte, sa treaca la stadiul de relatie, ca restul personajelor sa fie mult mai clar conturate si asa mai departe.

  3. hmm, e curios un lucru, eu nu am vazut filmul si nici nu ma tenteaza (inca) insa parerile sunt impartite extrem de radical, acest film ori a placut enorm ori a displacut total. ma intreb de ce? as merge sa-l vad doar pentru a-mi forma opinia personala.

  4. Eu tocmai l-am vazut aseara.Ma gandeam ca exagereaza lumea cu filmul asta dar e un film care m-a lasat masca in cel mai bun sens.E extraordinar!Chiar merita vazut.

  5. eu nu aveam asteptari prea mari, dar m-a impresionat mult de tot! nu doar tehnologia, ci mesajul umanist, de reintoarcere in natura. vreau sa-l revad neaparat, desi cred ca ar micsora incantarea de la inceput

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *