Camelcutza

8 Comments

  1. Stiai ca acest minunat guvern vrea sa impuna taxa pentru sex premarital?:))
    La fel cum americanii vor sa puna taxa pe fast food

  2. Ideee buna, implementare proasta – o imagine prea explicita ii va face prea multi sa se uite doar la impreunarea celor 2 tineri si sa lase in plan secund sau chiar sa ignore mesajul propriu zis pe care vrea sa-l transmita acest pliant.

  3. Fara suparare, dar aceasta abordare a problemei este imatura. Nu putem sa pretindem ca din impozitele pe care le platim sa se construiasca apartamente pentru cei care nu au unde sa faca sex… Daca as sti ca cei care beneficiaza de aceste apartamente au de gand sa faca un copil care la randul lui va munci si va contribui la pensia pe care o voi lua eu peste 30 de ani, as fi de acord. Dar din pacate, in ziua de azi a te casatori si a avea copii este demodat.

  4. @Anonim- mie mi se pare un pic gresit punctul tau de vedere. Sa zicem ca nu ai garantia ca cei 2 vor face un copil care sa plateasca taxe pt pensie, si intr-o zi, pt ca ai refuzat sa se contruiasca, propriul tau copil nu va avea unde sa stea. Plus ca la cata nevoie de locuinte e in tara, oricat de mult s-ar construi, nu ar fi destul.

  5. @Calmelcutza: Am vrut sa spun ca ideea afisului este gresita, nu ideea construirii de case pentru tineri. Am ferma convingere ca un cuplu (castorit sau nu, cu copii sau fara copii)nu trebuie sa locuiasca cu parintii. Dar afisul se refera strict la actul sexual, nu la ideea de cuplu. Asa pot sa zic si eu: Vreau un apartament, nu am unde sa fac sex cu amantul, acasa nu pot ca locuiesc cu sotul 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *