Botox la 15 ani

In fotografia alaturata vedeti exact cine are nevoie de injectii cu Botox: o fata de 15 ani, a carei mama a fost de acord cu aceste injectii, cu atat mai mult cu cat ea insasi si-a transformat corpul cu ajutorul mai multor operatii estetice. Ce-o fi in capul unei astfel de mame?
Motivatia pentru care si-a facut fiica aceste injectii: sa scape de niste riduri din jurul buzelor si sa previna ridurile viitoare! (Ce riduri ar putea avea o fata de 15 ani in jurul buzelor???)
Detalii

Comments

comments

Camelcutza

8 Comments

  1. pai nah la asa mama, ce minte sa aiba si fata aia, chiar si la 15 ani…oricum penibil si trist, ca si fata va deveni probabil o papusa gonflabila si urata. nu pot sa inteleg ce fel de barbati ar fi atrasi de astfel de femei artificiale. dar probabil este alta lume prin partile alea:)

  2. Imi pare ceva atat de nefiresc, incat sunt fara replica:)) Atat de stupid sa actionezi sub forma asta atat de invaziva…

  3. Are iubitul unei prietene o vorba: “e suficient sa te faci frumoasa pentru mine, nu e nevoie sa te faci si pentru celelalte fete”. Pentru ce atata bataie de cap? Ce probleme ridicau bietele riduri de expresie la 15 ani? Ii deranjau piticii de pe creier? Offf…Ii mai trebuia niste botox si pe creier mamei…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *