Camelcutza

12 Comments

 1. ce tareeee!!!
  …I could not get over the fact he’s a guy, though 😛 :)))))))
  dar foarte-foarte fain. si util! nu ma asteptam ca rezultatul sa fie atat de subtil la cat de grosiere pareau initial tusele si cat de contrastante fata de culoarea tenului. dar WOW!!!

 2. @Monica- de-asta l-am si pus, ca la inceput credeam ca se machiaza pt vreun musical mai gay, si la final arata extraordinar!

 3. Efectul e misto, dar eu sunt curioasa ce produse a folosit, ca tot farmecul consta in produse, mai putin in indemanare.

 4. @Clarra: eu am auzit tot timpul numai MAC MAC MAC. dar e evident ca omul are si mana formata, pentru ca putea sa foloseasca orice fdt si fard, cu pensulele e ceva mai complicat

 5. aoleu, asta e guru-ul machiajului! Cum sa fac sa il am in fiecare dimineata la mine acasa??!
  P.S. Te-am trecut la mine in lista, desi cam cu intarziere.

 6. E intradevar interesant filmuletul. Un ritual pe care lenea mea nu l-ar putea suporta in fiecare dimineata,dar foarte ok.
  Trebuie sa recunosc si eu ca la inceput arata ciudat.
  🙂

 7. Multumesc pentru pont,si niciodata un sfat de beauty nu va fi offtopic indiferent la ce postare il scrieti.Eu va citesc zilnic blogurile dar se intampla sa mai sar cate o postare cel mai adesea pentru ca nu imi apare la notificari.Cu adevarat reusita lectia…mai lipseste sa imi si iasa ce trebuie.:) Culmea,sunt obsedata de machiaj si cosmetice dar talentul imi lipseste cu desavarsire..ma machiez corect si cam atat.

 8. @Ramona J.: si eu sunt tot asa. plus ca sunt total lipsita de simtul culorii. mie-mi trebuie o harta cu combinatiile posibile sau pur si simplu copiez ce fac altii, ca daca e sa fac eu, e jale, arat ca un clovn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *