Rujul care arata cand vrei sa faci sex

“The Mood Swing Emotionally Activated Lip Gloss”, cum se numeşte noul produs, a fost inventat în California, fiind produs de compania Too Faced. Rujul isi schimba culoarea in functie de dispozitia celei care il poarta, nu este foarte puternic atunci când femeii nu îi stă capul la lucruri zburdalnice şi devine de un roşu aprins când cea care îl poartă are dorinte de ordin sexual. Se pare ca acest ruj le va implini barbatilor dorinta de a sti ce gandesc femeile!
Sursa

Comments

comments

Camelcutza

10 Comments

  1. Cred ca singura smecherie la acest ruj este faptul ca atunci cand ne excitam ne creste temperatura corpului si probabil un flush de sange vine si in buze, iar rujul are pigmenti care se activeaza la cresterea temperaturii zonei respective. Nu are cum sa fie vorba de hormoni decat indirect.
    Asa incat nu numai cand te exciti ci si atunci cand esti nervoasa, ti-e teama, etc. buzele tale vor fi mai rosii.

  2. not beautiful enough are dreptate, functioneaza pe aceleasi principii ca si inelele acelea care-si schimba culoarea in functie de starea de spirit/ sau mai exact, de temperatura. dar cum sexul vinde, suna mai interesant sa zici rujul care-ti arata cand au chef femeile sa faca sex decat rujul care isi schimba culoarea in functie de temperatura corpului.

  3. @Simona: sunt convinsa de chestia asta. Mi s-a parut haios titlul, de-aia am si luat stirea. plus ca e vb de too faced, si mie-mi plac mult produsele lor

  4. stirea in sine e f tare :), bine ca ai pus-o ca sa fim si noi la curent cu tot ce se intampla in lume..traiasca blogurile 😀 si blogeritele de top 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *