Atat de trist…

Suntem niste animale, si nu o sa reusim niciodata sa devenim niste fiinte demne de a fi numite “oameni”. Daca l-as cunoaste, i-as face cele mai rele lucruri posibile unui animal din Sibiu, care a batut un catel cu un ciocan.
Bine ca mai exista si oameni cu suflet, care sa-l duca pe catel la doctor…Detalii .

Comments

comments

Camelcutza

8 Comments

  1. Am vazut azi-noapte…in Libertatea parca.Am plans si eu ca probabil oricine a vazut imaginea si a citit,mi-as dori sa nu mai publice fotografii pentru ca si numai povestea e suficienta sa trezeasca groaza,furie,neputinta…am simtit ca mor cand au spus ca era atat de bland incat nici macar nu a incercat sa scape ci a stat sa primeasca loviturile.Dumnezeu sa ma ierte dar sper sa sufere infinite chinuri mizeria aia cu chip de om.

  2. daca ar exista – sa spunem – pedepsse penale pentru chestii de genul asta, clar ar fi mai putine cazuri de violenta impotriva animalelor. oricum, tot ce pot spera e ca faza “what comes around goes around” chiar functioneaza…

  3. Ma doare sufletul si am lacrimi in ochi. Nu suport asemenea barbarisme dar sunt constienta ca noi, oamenii, suntem mult mai animale ca animalele. Chiar daca am fost muscata grav de un catel cand eram mica si am si acum 13 semne pe corp, nu pot sa nu iubesc cateii. Mai ales ca am si eu unul acasa.

  4. “Non-violenta conduce catre cea mai inalta etica, sensul oricarei evolutii. Pana cand nu ne vom opri sa mai facem rau celorlalte vietuitoare, suntem inca salbatici.”
    Thomas Alva Edison

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *