Help!


Am dat peste doua nuante de oja minunate, citind unul din blogurile mele preferate. Este vorba despre China Glaze, nuantele Ruby Pumps si OMG. Dupa cum va puteti imagina, nu am vazut in vreun magazin aceasta marca de oja. Stie cineva de unde as putea sa le iau, din Romania? (net/pamant, nu conteaza). Am gasit si eu niste nuante pe net, dar nu acestea…

Comments

comments

Camelcutza

13 Comments

  1. @Black Tulip: eu am gasit un blog unde erau la vanzare, dar nu erau trecute nuantele si nici una nu parea sa fie ce cautam. Am vazut si pe okazii, dar la fel, no luck.

  2. @black tulip: nu am paypal si nici card international. Mi-este mult mai usor sa iau de la noi ramburs, plus ca gandul de a a apela la un intermediar nu ma incanta, ca am tot citit despre ei lucruri mai putin bune.

  3. Si eu ziceam la fel. Sunt foarte incantata de ebay. Paypal dureaza 5 minute iar cardul ING pentru cumparaturi online cateva zile.

  4. Dap, sustin crearea de cont paypal. Eu l-am facut super repede si usor cu cardul de debit si apoi am putut sa platesc, n-a trebuit sa astept confirmari sau cine stie ce. E si f sigur, pt ca datele tale de cont nu ajung niciodata la vanzator. Deci, daca ai un card, give it a shot.

  5. Nu cred ca exista vreo sansa sa gasesti aceste nuante in Ro – ambele fac parte din colectii limitate si China Glaze nu e cunoscuta suficient ca marca incat sa gasesti o gama diversificata de culori la noi. Si optiunea mea e tot ebay – daca nu gasesti sa iei de aici (si nu cred ca o sa gasesti), ti le cumpar eu de pe ebay daca le vrei neaparat.

  6. Ce fac ojele din om – il conving ca paypal e sfant! Sper sa-l folosesti cu placere si sa faci achizitii inspirate si care sa-ti aduca numai zambete (daca mai ai nevoie de ponturi de vanzatori pe ebay, sunt pe aici).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *