Too Faced sale!

Ma abtin sa incep sa urlu de entuziasm, dar am gasit pe net o oferta irezistibila la fardurile duo Too Faced: 1.49 sau 2.99 lire sterline, in conditiile in care aceleasi farduri la Sephora le gasiti cu 69 de ron. Adica sunt de 10 ori mai ieftine! Si fardurile Too Faced sunt minunate, merita chiar si 69 de ron! Nu am comandat niciodata de pe acest site, dar oferta este minunata. Si au si la sectiunea Urban Decay niste reduceri care-mi fac cu ochiul! A comandat cineva vreodata de pe acest site?
l.e.: nu e corect, livreaza numai in UK…

Comments

comments

Camelcutza

9 Comments

  1. hello…si eu am fost dezamagita de cateva ori de site-uri de genul asta. de ce nu inceri “the cosmetic house”? eu mi-am comandat de acolo de mai multe ori. chiar am scris si un mic post despre asta. si din cate vad, fardurile despre care vb tu, costa aici 5.5 lire. nu e chiar 1,49, dar oricum, mai ieftin decat sephora. te pup…

  2. Stiam site-ul acesta de ceva timp si mai era unul beauty rocket care la fel are niste reduceri insa dupa un mail trimis catre ei mi-au explicat ca nu au de gand sa trimita vreodata in RO din cauza sistemului nostru. Au mai trimis si au avut pb si de accea nu mai doresc decat daca se va schimba sistemul.Prin urmare…nu mai am cuvinte:))

  3. @Mika: eu am cumparat de pe multe site-uri din uk, deci astea sunt putine. plus ca ei nu livreaza decat in uk, in nicio alta tara.

  4. :((( ma entuziasmasem pana la ultima propozitie. Asa ma simt eu si in legatura cu produsele Dorothy Perkins. Haine super , livrare in Romania NU…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *