Rimmel Moisture Renew


Am aceste rujuri de cateva luni bune, insa cum le folosesc rar, a durat ceva pana mi-am format o opinie. Costa in jur de 17 ron, si le gasiti cam oriunde. Eu am fost mereu placut impresionata de rujurile Rimmel, pentru ca tot ce am incercat mi s-a parut hidratant, pigmentat si intr-o varietate de culori numai buna pentru mine. Cei de la Rimmel spun ca acest ruj contine colagen, polipeptide si acid hialuronic, toate cu rol de hidratare, anti-oxidanti si are SPF 20.
Ce mi-a placut: hidrateaza buzele, are o textura usoara, aproape de gloss si se aplica foarte usor, este pigmentat, miroase frumos,
Ce nu mi-a placut: eu am doua nuante, Diva Red si Heather Shimmer, iar cea de-a doua mi s-a parut ceva mai putin hidratanta decat prima (o fi posibil asa ceva sau despic eu firul in 7, ca de obicei?), iar Diva Red, care este un rosu puternic, este ceva mai fluid, motiv pentru care trebuie mai multa grija la aplicare. Nu este un ruj care promite durata si rezistenta, dureaza cam 1 ora pe buze (cu grija), dar imi place faptul ca atunci cand dispare, dispare treptat si uniform.
L-as mai cumpara? Da, pentru ca sunt foarte multe nuante interesante si naturale (asta-mi place mie la rujurile Rimmel), iar pretul e in conformitate cu ceea ce primesc. Daca vreti un ruj in culori dragute, care hidrateaza si are un pret acceptabil, Rimmel Moisture Renew is the one.
Nu uitati de CONCURS!

Comments

comments

Camelcutza

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *