Stila sale


In cazul in care nu stiati, la Sephora nu se vor mai gasi cosmetice Stila, motiv pentru care zilele acestea toate produsele aflate in stoc sunt la sale. Eu mi-am luat farduri mono, care pe site-ul Stila se gasesc la 18 dolari, iar la Sephora sunt 31 de ron. Nu am incercat altceva de la ei, dar fardurile sunt foarte pigmentate si rezistente, si merita banii acestia (mai ales la reducere)!

Comments

comments

Camelcutza

7 Comments

  1. Pe mine m-ar interesa tare-tare o cema nuantatoare (tinted moisturizer) de la Stila, despre care am auzit numai lucruri bune, dar pe care pana acum nu mi-am permis-o. Aaaah, si celebrul Stila Sudge Pot (gel liner).
    Ai vazut cumva si produsele astea? Si daca da, cam la ce pret?
    Multumim mult pentru informatie!

  2. @Monica: eu am vazut setul smudge pot in Plaza, dar nu mai stiu la ce pret, parca undeva la 70 de ron. Crema nu mai stiu daca era. Dar oricum, reducerile sunt mari, si daca nu gasesti la 1 sephora, poti cauta la altul.

  3. setul smudge pot (cu trei smudge pots si o pensula) l-am luat eu din sephora baneasa anul trecut cam la 50 de ron – era deja ceva reducere la Stila – ziceau de atunci ca lichideaza stocul si nu mai aduc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *