Like it or leave it?Cei de la Shu Uemura s-au gandit adanc, si au ajuns la concluzia ca lucrul care le lipsea cel mai mult femeilor sunt genele false disco. La pretul de 65 de dolari stocul este deja epuizat, si eu ma intreb: oare cineva chiar poarta genele acestea? Nu de alta, dar mie mi se pare ca aduc mai degraba a unghii decat a gene false…Ati purta asa ceva?

Comments

comments

Camelcutza

11 Comments

  1. De multe ori brandul atrage consumatorii,nu produsul in sine.Asta e si cazul genelor disco dupa umila-mi parere:).
    Definetely leave it.Oricat de spectaculoase ar parea,personal cred ca poti sa atragi atentia si intr-un mod placut,nu neaparat zgariindu-i retina celui care te priveste.Pe langa asta, mi se par un pic kitsch.

  2. Parca are ochii discoball :)). Nu ma atrag cu nimic aceste “gene” false. Sunt mult mai interesante cele din hartie in forme de animalute.

  3. Sunt bune pe post de evantai, mai ales acum pe caniculă. 🙂 Categoric like-it pentru persoanele superficiale care nu au lucruri mai bune de făcut în viaţă decât să-şi pună obloane la ochi.

  4. Mi-ar placea pentru o ocazie SUPER special, gen carnaval sau o seara disco, dar intr-adevar, e ciudat ca s-a epuizat stocul. Sau poat stocul nu e epuizat, ci doar asa spun ei, e o tehnica de promovare…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *