Camelcutza

11 Comments

  1. Of, cat am ras la vederea stirii pe Tv, iti dai seama daca nu se ducea nenea ala sa o dea jos, ce reactie ar fi avut stapanul apartamentului cand venea acasa si se trezea cu pisica’n geam?:))

  2. saraca pisica :))…noroc cu nenea ala ca altfel ramanea matza in geam pana veneau stapanii acasa :))

  3. nici mie nu mi se pare deloc amuzant…mi-au murit 2 pisici prinse asa in geam, iar pe una dintre ele o avusesem 9 ani 🙁 de atunci nu am mai deschis niciodata geamul asa (inclinat).

  4. @ YellowJade : imi pare rau sa aud asta, insa mi se pare ciudat sincera sa fiu. Pisica mea sarea printre gratii (cu diametrul de 10 cm) din afara inauntru si nu a cazut o data, nu a patit nimic. De obicei pisicile sunt foarte agile

  5. @Salon Ema Stil – Brasov: asta pentru ca eu sunt o maestra in ceea ce privste tehnologia:)). E un articol programat, doar ca am dat din greseala”publicati” inainte sa il programez.

  6. Camelcutza, stiu ca e ciudat, nici noi nu ne-am asteptat, dar nici nu am fost acasa sa vedem. Ideea e ca raman blocate si se agita pana nu mai au aer. Am gasit geamul zgariat, par peste tot, semne ca s-a chinuit 🙁 Oricum, sfatul meu e, daca aveti pisici, nu lasati geamurile asa, se poate intampla orice si e foarte trist.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *