Reduceri Orly la Beauty Supply


Am tot vizitat magazinul Beauty Supply din Plaza Romania (e la subsol), si ieri am vazut afisele cu reducerea de 50%. Ce gasiti acolo? Produse profesionale pentru mani-pedi. Ojele Orly sunt la reducere 50% (adica varianta full size a ojei costa 25 de ron). Sfatul meu este sa profitati de aceste reduceri, pentru ca in mod normal gasiti cu 25 de ron varianta mini a ojei (5,4 ml), iar acum la reducere gasiti ojele full size (18 ml). Insa daca aveti rabdarea scurta, nu va luati oja Orly, pentru ca se usuca extrem de greu, iar mie nu mi-a trecut prin cap sa-mi iau si o solutie pentru uscare rapida. 

Comments

comments

Camelcutza

5 Comments

  1. Da, întradevăr sunt reduceri. Am primit oferta pe e.mail. Problema că reducerea NU se aplică lacurilor din noile colecții. Am întrebat de termenul de garanție pentru produsele aflate in promoție. Răspunsul nu m-a încântat.
    Bănuiești de ce.

  2. @Ema: eu am vazut ojele, nu m-am uitat la termenul de garantie. Nu m-au prea incantat, erau culori cam batranesti…insa m-am gandit ca poate cineva o sa fie mai norocos ca mine sau ii plac ojele respective.

  3. Oare e reducere si la Bonder (base coat)? Top coat-ul e excelent, si cu baza m-am inteles la fel de bine si as reachizitiona-o, dar n-as vrea sa bat drumul pana la Plaza degeaba…

  4. Buna,

    Elena: Interesante discutiile despre Orly, sunt bune produsele…eu am gasit mai ieftine pe cosmeticmarket.ro. E adevarat ca dureaza putin livrarea dar mi se par chiar ok preturile. Poate va ajuta.

    O zi buna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *