All u need is love! (si palete Sleek!)

In sfarsit, noua mea iubire mi-a ajuns in manahttps://matcuoi.com. Am uitat si de febra, am zambit toata ziua, am luat-o cu mine peste tot, i-am aratat-o si pisicii (nu a fost impresionata, dar i-a placut cum miroase). Gama Sleek este creata special pentru femeile cu piele inchisa la culoare, de aceea se pare ca toate produsele sunt foarte pigmentate. Paleta este minunata, culorile sunt majoritatea extrem de pigmentate si frumoase (le-as asemana la textura si pigment cu cele Urban Decay sau Mac). Paleta contine 9 farduri sidefate si 3 mate. Problema este cu cele mate (a treia culoare din randul de sus din Β partea stanga si ultimele doua din cel de jos). Cele 2 nuante de maro, inchis si deschis sunt foarte putin pigmentate si trebuie insistat mult. In schimb, negrul este minunat, absolut negru, cu un pic de nuanta albastrie. Un alt fard care nu mi-a placut este este al patrulea din randul de jos (din stanga). Este extrem de prafos, cred ca singura solutie pentru o aplicare decenta este cu o pensula umeda si pudra sub ochi, dar nu mi se pare nici extraordinar de uniform pigmentat. Una peste alta, paleta e grozava, majoritatea culorilor sunt foarte pigmentate si frumoase, si se pot realiza look-uri si de zi si de noapte cu ea. Paleta vine si cu un aplicator cu buretel, foarte haios, pentru ca e o distanta mare intre cele 2 capete cu buretel, seamanand cu o girafa cu 2 capete! Cutia paletei este neagra si eleganta, a costat cu tot cu transport 8.44 lire si merita banii! O iubesc si ma gandesc sa-i aduc si alte surioare! A ajuns intreaga si mi-a fost livrata la usa de postas (prin Royal Mail). Fotografiile sunt luate de pe The Yummy Mommy’s Blog. Ati avut pana acum experiente cu produsele Sleek?

Comments

comments

Camelcutza

2 Comments

  1. nu am avut experiente, da o sa avem πŸ™‚ acu nu am vreme nici sa folosesc prod din comanda elf, am niste zile… eu nu obisnuiesc sa comand ceva ce nu vad, da deja m-a plictisit piata noastra clasica..

  2. Uite ca eu abia acum vad review ul asta! Nu ma asteptam sa gasesc atata entuziasm in postul tau referitor la aceasta paleta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *