Nu-recomandare


Nu sunt fana a serviciilor din Romania, locul unde daca ar putea sa vanda lucruri cu 300% adaos comercial, oamenii ar incerca (de exemplu in cazul paletei 120, care pe ebay costa 10 dolari, si la noi pana la 120 de ron). Insa un contact recent cu un magazin online din UK m-a facut sa ma gandesc ca probabil la noi serviciile sunt mai bune, pentru ca toate cumparaturile mele din tara din ultima vreme au fost expediate imediat dupa primirea comenzii. Dupa cum am mai spus, imi doresc mult paleta Sleek Storm, si cum nu era disponibila pe Glamr acum 2 saptamani, am gasit un alt site care o vinde, tot din UK: Shades Beauty. Comanda a fost facuta acum 12 zile, si ei nici macar pana astazi nu au expediat-o. Nu stiu ce sa cred, probabil incearca sa traga de timp sa treaca perioada in care poti cere banii inapoi prin PayPal. La mailul de pe site nu au raspuns, doar la cel legat de contul lor de PayPal, si mi-au tot zis ca urmeaza sa-mi trimita paleta (de vreo saptamana). Nu stiu daca o voi primi, insa daca va doriti produse Sleek, nu le luati de pe Shadesbeauty!

Comments

comments

Camelcutza

5 Comments

  1. hey, chiar daca la noi paleta 120 e 120 lei ( eu am vazut si cu 90 si 100 ) . stii ca iti vine a doua zi , nu astepti pana la 3 sapt cat ar putea dura livrarea , si nici shipping`ul nu il platesti atat. Asa ca optez pentru cumparaturile de la noi, chiar daca sunt un pic mai scumpe, dar nu iti ies peri albi pana ajunge la tine (:

  2. @iguanitza: o prietena a gasit la un seller pe ebay cu 5 dolari paleta 120, si sincera sa fiu prefer sa astept 2 saptamani decat sa ii umplu de bani pe speculanti. Cu tot cu shipping si taxe, nu sari de 20 de dolari.

  3. mie daca mi se pune pata vreau acum si aici! fara asteptari 🙂 si atunci dau un ban in plus. (: eu pe ebay nemtesc am vazut cu 13 euro paleta de 120

  4. @camlecutza: da, e 5$ si shippingul in jur de 10, sigur nu a citit bine. Sau daca era 5, era inca in licitatie, nici pe departe nu se ajunge la asemenea pret decat daca e fake.
    Eu prefer de afara, in genere ebay. Stiu ca astept 3 saptamani, dar nu pot spune ca CHIAR nu am cel folosi in acel timp pana ajunge produsul…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *