Expozitia “Vara cristalelor”


București, 05 August 2010 – Cei care nu s-au decis inca ce cadou sa cumpere de Sfanta Maria, pot alege o bijuterie unicat de la expozitia cu vanzare „Vara Cristalelor”, deschisa la Muzeul National de Geologie. De aici se pot achizitiona bijuterii din diamante, rubine si topaz, bijuterii realizate manual si inele din ….fosile.

Mai precis, din bucati de amoniti piritizati, vechi de 160 de milioane de ani, care provin dintr-o mina (Dubrovska) din Rusia. Preturile variaza intre 35 si 50 de lei.

Expozitia cu vanzare ”Vara Cristalelor” poate fi vizitata pana pe 8 august 2010, in intervalul orar 10.00 – 20.00 (ultima intrare 19.30). Accesul se va face prin intrarile laterale ale Muzeului National de Geologie, pretul unui bilet fiind de 4 lei.

Vizitatorii vor avea ocazia sa admire flori de mina si geode impresionante ca marime, compozitie si culoare, dar si bijuterii, acestea putand fi comparate cu operele de arta in ceea ce priveste unicitatea. Piesele expuse provin atat din regiunile miniere din Romania – Oas-Baia Mare, Brad, Rosia Montana, Moldova Noua, Ocna de Fier, Oravita, cat si din cele mai indepartate colturi ale lumii – Brazilia, Chile, SUA, Canada, Egipt, Madagascar, India sau Australia.

Informatii suplimentare se pot obtine la numarul de telefon 021/212.89.52.

Sursa: comunicat mail.

Comments

comments

Camelcutza

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *