L’Occitane balsam de par cu 3 uleiuri esentiale: review

Balsamul acesta de par l-am primit cadou odata cu o punga de bunatati cosmetice de la Korydeea, care-mi stie slabiciunea pentru cosmetice. E primul produs incercat de la L’Occitane. Lucrul care  m-a fermecat este mirosul: miroase fantastic, si nu seamana deloc cu mirosul “standard” pentru sampon/ balsam. Contine 3 uleiuri esentiale: angelica, lavanda si geranium si se adreseaza fetelor cu par uscat sau deteriorat. Din pacate, nu exista un site romanesc al lor, iar pe cel din UK am gasit o varianta usor diferita a acestui balsam, cu 5 uleiuri esentiale. L’Occitane se lauda cu produse naturale si bio, insa acest balsam nu este natual sau bio. Gasiti insa la ei mult cautatul deodorant cu piatra de alaun.


Ce mi-a placut:


  • mirosul este fantastic si se pastreaza timp indelungat (miroase a vanilie mentolata, insa intr-un mod deosebit).
  • nu ingrasa parul daca este aplicat corespunzator (eu aplic orice tip de balsam de la jumatatea parului inspre varfuri). 
  • lasa parul moale si usor de periat, insa nu ii scade volumul.


Ce nu mi-a placut:


  • recipientul nu are vreo pompita, iar sticla este dintr-un plastic tare, deci trebuie sa va incordati muschii ca sa convingeti balsamul sa iasa din sticla.
  • capacul este mic si greu de deschis, mi-am cojit multe lacuri si mi-am crapat multe unghii incercand sa il deschid.

Recomandat: da, mirosul mi-a luat mintile. Am de gand sa incerc si restul produselor din aceasta gama (daca miros la fel, bineinteles).

Comments

comments

Camelcutza

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *