Despre cabinetul FLUFFY VET si “doctorita” ALEXANDRA GHEORGHE

M-am oripilat citind urmatoarea intamplare la Andreea:
3 cateluse comunitare(tinere-6 luni-, vaccinate, deparazitate, sanatoase) au fost castrate de acest “medic” sambata. Duminica una din cateluse a fost gasita intr-o balta de sange, inerta.
Celalalte 2 au inceput sa se simta rau, umfladu-li-se burtile si eliminand sange prin operatie.
Cea care a fost in starea cea mai grava, a fost dusa la alt cabinet duminica noapte, redeschisa, deoarece sangera fara oprire. S-a constatat ca operatia a fost facuta prost! A doua zi i s-a facut transfuzie de sange si doar dorinta ei de viata a ajutat-o sa traiasca.
Cea de-a 3a catelusa este intr-o stare proasta, dar stabila.
Cand a fost sunata si instiintata, “stimabila” a spus ca NU ESTE RESPONSABILITATEA EI CE SE INTAMPLA CU ANIMALUL DUPA OPERATIE si ca daca vrem sa venim cu catelusa la ea, trebuie sa platim, pt ca ea nu face opere de caritate!
Ce este mai rau este ca acest cabinet este in programul primariei, finantat de aceasta, pt sterilizari facute cu picioarele. EVITATI-L!
Am sa incerc pe toate caile sa informez oamenii sa nu-si duca animalele la acest cabinet(asta daca nu vor sa ii ingroape in zilele urmatoare)si sa evite aceasta “doctorita” fara etica si simt moral fata de animalele care-i calca pragul.
Cu ajutorul unor ONG-uri, vom actiona si pe cale legala!
Sursa

Comments

comments

Camelcutza

10 Comments

 1. Se presupune ca femeia aia ar trebui sa iubeasca animalele (ma gandesc ca d-aia si-a ales meseria, nu?).
  Este trist, foarte trist ca exista astfel de oameni!

 2. @all: cel mai oribil mi se pare tupeul doctoritei, in conditiile in care a fost platita sa faca ceva ce organizatiile gen Vier Pfoten fac pe gratis! Sunt pline orasele de cateii castrati de Vier Pfoten! Si sunt sanatosi, pentru ca cei de acolo au grija de ei si post roperatie daca nu au cui sa-i incredinteze!

 3. sunt revoltata de ce am citit!
  eu am doua animalute adoptate, un catel si o pisicuta, si sper sa nu dau niciodata de un asemenea medic. oare ce suflet trebuie sa (nu) ai ca sa dispretuiesti vietile pe care ar trebui sa le salvezi?!

 4. Ce nesimţită femeia asta. Mă întreb oare de ce s-a făcut medic dacă nu are compasiune pentru animale ci face doar măcel pe bandă rulantă.
  La vier pfoten cred şi eu că sunt mai bine îngrijiţi câinii post operaţie, pentru că acolo sunt oameni care chiar iubesc animalele şi vor să le ajute şi sunt responsabili, chiar dacă nu pot răspunde la toate solicitările.

 5. @Gaby: ce sa mai zici, la noi animalele sunt niste accesorii fara drepturi, nu conteaza…am vazut un cal asa slab ca i se vedeau organele…

 6. Doamne dumnezeule, bine ca aflu si eu de asta, sa imprastii vestea ca sa se ocoleasca numele astea…si eu mai salvam caini/pisici pe care-i ducea mama la castrat, pt ca apoi sa le gasim stapan, dar in 10ani niciodata nu mi s-a intamplat asta, plus ca operatia de castrare nu este una foarte grea, mai ales la masculi.
  Mi s-a facut pielea gaina, femeia aia cum a iesit din facultate?
  Mi-e sincer groaza sa ma gandesc la saracele animale…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *