Expozitie Felina De Toamna


Asociatia Felina SofistiCAT organizeaza in zilele de 25-26 septembrie 2010, Expozitia Internationala Felina de toamna 2010, editiile XIX-XX.

La eveniment – care se va desfasura in Bucuresti, la Romexpo (pavilioanele 21-22), intre orele 10 – 17 (atat sambata, cat si duminica) – vor participa peste 300 de pisici de rasa din Romania, Ungaria, Ucraina, Italia, Serbia, Bulgaria, Israel, Rusia, Croatia, Turcia, Danemarca si Spania.

Atat sambata, cat si duminica vor avea loc etapele preliminare ale concursului. Punctul culminant al manifestarii este concursul BEST IN SHOW. Finalistii celor patru categorii de grupe (grupa 1-persane si exotice, grupa 2-par semilung, grupa 3-par scurt si grupa 4-orientale si siameze) se vor intrece in marea finala pentru un loc pe podium. Sponsorii vor oferi premii generoase pentru finalisti, constand in hrana si accesorii pentru pisici.

Taxa de intrare va fi 6 lei. Copiii sub 10 ani beneficiaza de gratuitate, iar pensionarii beneficiaza de promotia “un bilet pentru doua persoane”.
Sursa: https://www.sofisticat.ro/

Comments

comments

Camelcutza

7 Comments

  1. Mi as fi dorit enorm sa particip la un astfel de eveniment! Eu ador pisicile.AM un motanel negru de 1 anisor.

    O zi cat mai frumoasa!

  2. @Camelcutza – poti sa participi si cu o pisica de casa. Exista o categorie si pentru ele!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *