Liptint-ul: Benetint vs Bourjois Hi-Tech

Eu am ambele liptint-uri, si m-am gandit sa fac o comparatie intre ele, astfel incat doritoarele de liptint sa aleaga in cunostinta de cauza.

Ambalajul:

Benetint este ambalat intr-o sticluta cu o pensula, Bourjois este intr-o sticluta cu un aplicator buretel si un capac. Eu il prefer pe Bourjois pentru ca riscul de a avea accidente este mai mic, iar buretelul mi se pare mult mai bun pentru dozat si aplicat decat pensula.

Mirosul:

Benetint miroase a trandafiri, Bourjois miroase usor fructat.


Textura:

Benetint-ul este foarte lichid, Bourjois este un pic mai dens.

Pigmentarea:

Mie Bourjois mi se pare mult mai pigmentat.

Rezistenta:

Bourjois il bate grav la acest capitol pe Benetint. La mine Benetint dureaza cam 3 ore, iar Bourjois chiar si 5 ore.

Hidratarea:

Nici unul nu are vreun efect hidratant.

Gama de culori:

 Din cate stiu, Bourjois are 5 nuante, iar Benefit doar 2, Benetint si Posie Tint.

Pretul:

Bourjois 27 de ron/ 8.5 ml de pe Cosmetic Style, Benetint 140 ron/ 12.5 ml. De asemenea Benetint-ul il gasiti in niste palete sau seturi, la pret mai mic. 

Comments

comments

Camelcutza

10 Comments

  1. Eu as alege Benetint tocmai ca e mai putin pigmentat 😀 se vede clar in poza de pe mana ta. Din pacate nu prea pot folosi acest tip de produse pentru buze pentru ca buzele mele sunt uscate si se vede urat :(. In locurile unde sunt uscate sunt mai putin pigmentate decat in rest… 🙁

  2. @Adina: mie nu prea imi place Benetin-ul. Dureaza mai putin, abia se vede pe buze si mai costa si o groaza de bani:). Si buzele mele sunt uscate, insa dupa sau inainte de liptint, folosesc balsam de buze.

  3. camelcutza, chiar se mai gaseste rouge hi-tech in ro? in belgia si in franta l-au scos si nu-l mai gasesc cu niciun chip. poti sa-mi spui in ce magazine am mai multe sanse sa dau de el?

  4. s eu le am pe amandoua si imi plac la fel de mult. diferenta mi se pare doar de culoare si de miros. pe amandoua le aplic in doua straturi si pigmentarea mi se pare aproape identica.

    insa e cum a spus Adina, trebuie sa ai mare grija ca buzele sa fie intr-o stare perfecta inainte de folosire, sa nu fie uscate deloc, ca altfel culoarea prinde diferit, preferential pe zonele mai uscate.

  5. Am cumparat benetint dar imi pare sincer rau de banii dati pe el. Buzele mele nu sunt prea hidratate de la natura lor, asa ca aspectul final e ciudatel. In plus, rezistenta e de maxim 2 ore fara sa mananc nimic. Poate si judec eu partinitor, caci am fost permanent machiata cu ruj de rezistenta indelungata, care desi e adevarat ca -mi usuca buzele, rezista aproape toata ziua.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *