Camelcutza

22 Comments

  1. pun si ei mac pt ca vad mania asta pentru acest brand si de asta.. in definitiv e aceeasi ca si cele de pe CS. cei care le cumpara ar trebui sa fie constienti ca MAC`ul ala e de forma :))

  2. nu-ti dai seama cate mail-uri am primit de la fete care mi ziceau ca au farduri mac sau daca recomand paleta 120 de la mac sau setul de pensule de la Mac etc:)) Anyway, practci e aceeasi paleta ca a mea, doar ca scrie mac pe ea. Daca se vinde la acelais pret, n-ai de ce sa n-o iei :-?? E urat cand ii creste pretul doar ca scrie “mac” pe ea sau cand e comercializata ca fiind “mac” :)) Mai gasesti si multe seturi chanel pe’acolo :))

  3. Cum adica sa coste cat paleta fara sigla? Pai asta e “dă firmă”! Daca nu dai o caruta de bani pe ea, unde mai e farmecul?!

  4. Hm…fake-fake,dar eu tot balesc la ea.Sooo many colours!E adevarat ca e ingenioasa sigla Mac de pe ea, dar se pare ca prinde.Sincer, eu nu inteleg de unde mania asta pentru eticheta?De ce m-ar interesa ce brand e atata timp cat produsul respectiv e calitativ?De exemplu,gloss-urile Mac sunt cunosute pentru faptu ca nu sunt stralucite,spre deosebire de celelalte produse…so, cine imi explica si mie mania asta pentru brand?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *