Makeup-shop.ro renunta la brandul NYX Cosmetics!

Cu regret notificam toti clientii Makeup Shop ca incepand de astazi colaborarea noastra cu NYX Cosmetics Los Angeles s-a incheiat. Acest lucru se datoreaza in special politicii agresive de preturi practicata de acestia (NYX planuieste o noua crestere consistenta a preturilor). Un alt motiv al deciziei de a inceta colaborarea cu brandul american este hotarea lor de a impune contractual pretul minim de retail pentru aceste produse in Europa ca fiind egal cu 2 x US MSRP (United States Manufacturer Sugested Retail Price).
O veste buna pentru iubitorii brandului NYX este ca reprezentantul din UK si-a exprimat intentia de a prelua inclusiv teritoriul Romaniei ca si arie de distributie. Din pacate pretul de vanzare al produselor va fi cel mai probabil aproape dublu fata de nivelul actual practicat de theMakeupShop.
Makeup Shop va continua vanzarea produselor NYX pana la epuizarea stocului disponibil fara a mai putea satisface rezervarile viitoare.

In viitor ne vom orienta catre un alt brand/branduri pentru a va aduce in continuare produse de calitate la preturi cat mai bune. Pentru moment nu s-a luat o decizie in acest sens.

Va multumim pentru colaborarea de pana acum.

Cu stima,
Echipa theMakeupShop

Sursa

Concluzia: grabiti-va sa cumparati daca va doriti ceva!

Comments

comments

Camelcutza

10 Comments

  1. Eu asa am facut… mi-am comandat repejor paleta One night in Morocco 🙂 (mi-o promisesem pentru mai incolo, dar asa… ) Mie una imi pare foarte rau…

  2. @shopperita: mie mi se pare aiurea rau sa puna pret de vanzare pt europa dublul celui pt us. WTF? chiar vor sa se asigure ca nu mai au cui vinde in eu? eu mi-am comandat 2 trio-uri, ca tot sunt la promotie:D

  3. da, am citit si eu dimineata stirea pe un blog…nasol,numai bine isi refacuse imaginea site-ul , aveau produse noi si iata vestea…sa vedem acuma cu firma o sa inceapa colaborarea 🙂

  4. pacat, aveau produse bune. Mi-am comandat si eu cate ceva asa ca sa mai porfit putin, dar tocmai ce-mi promisesem ca no more online orders!

    Cine o sa cumpere produsele la pret dublu? 🙁

  5. Si mie imi pare rau…mi-au zis fetele aseara:( dar tot e bn ca vine oricum nyx in romania, chiar daca mai scump…si aduc fetele ceva si mai smecher 😀

    i’m rooting for one firm in particular ♥

  6. Am inteles ca NYX va fi disponibil in AFI Cotroceni la Marionnaud (sau ceva de genu) de pe la sfarsitul saptamanii acesteia. Sa vedem live si cu ce preturi….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *