Optinova minte cu nerusinare

Andreea a cumparat de ceva vreme incoace lentile de contact pentru 12 luni marca Bausch &Lomb de la Optinova, ca sa afle de la un reprezentant Bausch&Lomb ca ei nu vand decat lentile pentru 3 luni, 30 de purtari. Ce poti pati daca porti un an lentile destinate sa fie purtate 3 luni? infectii, ulceratii grave ale corneei si chiar pierderea ochiului.  Aici gasiti povestea Andreei. Nu va lasati pacaliti si cereti toate actele care trebuie sa insoteasca lentilele, si cititi-le.

Comments

comments

Camelcutza

5 Comments

  1. Of, Doamne!! A cata oara ma mir: in ce tara traim?!
    E imposibil sa faci asemenea acte si sa stai cu inima impacata. E odios ce se intampla! 😐

  2. Optinova sucks! Eu port lentile de contact lunare de 10 ani si, la un moment dat, m-au convins sa imi iau unele anuale. M-am ales cu o forma de conjunctivita de care am scapat cu mare greu!

  3. Exista lentile de zi (30 de purtari), de zi si de noapte (daca le porti doar ziua, 60 de purtari) sau de unica folosinta. Chestiile astea se gasesc pe brosurile pe care le primesti cand iti cumperi lentile 🙂 Intr’adevar minte Optinova, dar e si datorita clientului de a se interesa, de a citit informatiile care i se ofera & so on.

    Eu mi le iau de la optiplaza si sunt f multumita de serviciile lor.

  4. Acum vreo 10 ani imi cumparam de la ei si am patit exact acelasi lucru. Imi spuneau ca daca dau jos noaptea lentilele pt port prelungit, durata lor de viata se dubleaza. Si multe altele…
    Nu cumparati de la ei – NEVER EVER!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *