Thank you!

Ieri blogul a inregistrat o premiera: 644 de unici! Ma bucur mult ca am sarit pragul de 600, mai ales pentru ca atunci cand am inceput blogul aveam 10 unici:). Astazi am avut 109 unici pana in ora 10! Tare mult mi-as dori ca din acesti vizitatori macar 10% sa acceseze linkul catre Adoptii.ro din banner si poate chiar sa adopte un animalut! Si va multumesc mult pentru ca cititi blogul, si pentru ca ma apropii de 250 de follower-i dupa ce se termina concursul Vichy trebuie neaparat sa sarbatorim (cu un giveaway) !

Comments

comments

Camelcutza

19 Comments

  1. @Ella: un an si 4 luni:d. Dar trebuie sa te gandesti ca e un blog de nisa, plus ca eu nu fac tutoriale, deci nu-mi vine lume de pe youtube, cum iti vin tie si lui Koko:)

  2. Felicitari! Asteptam cu interes the giveaway!
    As avea o curiozitate: de unde ai aflat “unicii”? Eu nu am reusit sa gasesc asta la “statistici”, in blogger. Si inca ceva, daca ai timp si chef: cum vezi cum a ajuns lumea de pe google la tine? Am vazut mai demult un post la tine cu asa ceva.
    Merci!

  3. @Sadie: am instalat google analytics, legat de blog. Iti arata vizitele, unicii, linkurile de pe care s-a ajuns la tine si cuvintele cu care s-a ajuns la tine. Dau search in contul blogger cu analytics si de acolo te indruma ei

  4. Merci! Am instalat acum, dar vad ca nu functioneaza retroactiv, deci trebuie sa astept o perioada pentru a avea efectiv rezultate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *