Tip of the day: Avon mini shop

Daca cititi blogul de ceva timp, stiti ca nu ma dau in vant dupa produse Avon. Insa de ceva timp Koko mi-a impuiat capul cu creioanele Arabian Glow, iar eu nu stiu pe nimeni care sa fie reprezentant Avon. In incercarea mea de a lua un astfel de creion, am avut si o experienta haioasa cu un site pe care am facut o comanda acum cateva luni, si nu am primit vreun raspuns inca. Cei de la Avon, probabil intr-o noua incercare de marketing s-au gandit sa coboare in strada, si am descoperit un stand Avon in parcul Moghioros. In fiecare saptamana reprezentantul se schimba, insa toti au la ei destul de multe produse, e imposibil sa nu va faca ceva cu ochiul. Cred ca astfel de standuri sunt organizate in mai multe parcuri, deci daca vreti produse Avon, e posibil sa le aveti in apropiere. Daca nu, ii gasiti in parcul Moghioros.

Comments

comments

Camelcutza

12 Comments

 1. Eu caut de vreo 2 cataloage creionul asta si nu mai dau de el:( Mi-a spus reprezentanta ca in urmatorul catalog va fi sigur… Sper sa fi avut dreptate 😀

 2. @Koko: cum sa fii sacaitoare? esti eviiiiiiiil! EVIIIIL! acum lasand gluma, ori de cate ori faceai machiaje cu bej, auriu sau verde foloseai creionul acela ca baza, si eu numa asa ma machiez:D

 3. hahaahaha creionul asta afurisit:)) si pe mine m`a hipnotizat Koko si norocul meu e ca aici in Sibiu e un magazin Avon 🙂 L`am gasit cu 15 lei si mi l`am cumparat acum ceva timp 🙂 I like it. Pentru buze insa e …..yucky.

 4. Un astfel de magazin cu produse Oriflame nu stiti?
  Eu am multe reprezentante Avon printre cunostinte, dar de la Oriflame nu si vreau sa iau un rimel de la ei despre care am auzit pareri bune.

 5. @Gabriela: la intrarea dinspre piata Moghioros, pe unde sunt cei cu popcorn. De acolo sunt trei alei, eu am vazut standul lor pe una dintre cele trei alei de la intrare (in zile diferite of course).

 6. Multumesc!o sa caut si eu…sunt zi de zi?
  btw…as putea sa spun ca e cel mai cute blog…de azi dim citesc incontinuu:D

 7. @Gabriela: multumesc frumos. Ei mi-au spus ca sunt in fiecare zi, si am fost intamplator de 3 ori in par in ultima luna si erau acolo (reprezentanti diferiti)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *