A doua saptamana de trenderit cu produsele Gerovital


Saptamana trecuta m-am acomodat cu produsele si vi le-am prezentat, saptamana aceasta voi vorbi despre preferatele mele.
O revelatie a fost spray-ul hidratant termoprotector. Sunt efectiv indragostita de el! Nu incarca/ingrasa parul, ii lasa un miros discret si il protejeaza impotriva deshidratarii. Un efect foarte important pentru mine este faptul ca nu mi se mai electrizeaza parul ca urmare a intalnirii cu caldura (din uscator sau perie).
Pentru ca imi place acest spray am dat buzna in magazine si mi-am luat si serul pentru varfuri deteriorate. L-am folosit de cateva ori si o prima impresie este ca varfurile mele uscate, ca fanul, au devenit ceva mai moi.
Ati incercat vreunul dintre aceste produse? Ce impresie v-au facut?

Comments

comments

Camelcutza

10 Comments

  1. Serul pentru varfuri e super. Imi sta maturica fara el.
    Serul termoprotector e cu dichis, Nu am remarcat mare efect, insa cred ca tocmai de aceea te dai cu el, ca nu nu remarci niciun efect

  2. Desi inteleg ideea cu Gerovital si imi place si mie samponul din aceasta gama, incercati spray-ul termoprotector de la Matrix si serul lor pt varfuri. Da, mult mai scumpe, dar avand in vedere cat tin si ce efect au, ar merita si in plus.
    Cami, mi-au venit cercelusii! 🙂 Draguti foc! Multumesc din nou! :*

  3. eu am avut sprayul pt varfuri, e ok folosit intents alaturi de alte produse pt par casant si uscat, dar minuni nu face pentru ca niciun produs la urma urmei nu-ti repara un par cu varfurile distruse, de aia sunt hair stylistii atat de ”harnici” cu foarfecele. Am mai avut de la Gerovital si masca cu ulei de ricin si panthenol care e absolut minunata!!! acum am una cu ricin si petroleum, dar nu e la fel de buna ca prima.

  4. serul pt varfuri ma duc sa mi-l iau si eu, saptamana asta. si vin cu review… peste ceva vreme. is asa curioasa. ca io-s blond decolorat… 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *