Castigatorii Vichy

 Ii rog pe cei care nu mi-au transmis preferintele si adresa pe mail sa o faca (pe unii i-am anuntat eu). Daca vreti sa vedeti comentariile din mailuri, voi face o postare separata, insa mi-ar fi foarte greu sa fac o postare cu 15 poze cu cele 15 comentarii castigatoare. Felicitari celor care au castigat, iar pe ceilalti ii astept la alte concursuri pe blog!

Daca cineva din lista de mai sus a mai castigat pe un alt blog, sa ma anunte, ca sa aleg un alt castigator.

Ma bucur ca a observat toata lumea faptul ca exista comentarii duplicat, si de asemenea mi-as dori sa fiti la fel de vigilente cu castigatorii si de pe celelalte bloguri. In ceea ce o priveste pe Panait Elena, cred ca este vorba despre o coincidenta de nume, castigatoarea de pe blogul meu locuieste in alt oras decat cea de pe celalalt blog. Cat despre Sadie, isi va alege un singur premiu. 

Va rog sa imi trimiteti mail pana pe 19. Pe 19 voi alege alti castigatori in cazul in care cineva din lista de mai sus nu m-a contactat.

Comments

comments

Camelcutza

18 Comments

 1. Multumesc! Felicitari tuturor castigatoarelor! Iar celor care n-au castigat – succes la celelalte concursuri Vichy!

 2. am castigat, am castigat!! ce dragut! multumesc, camelcuta! tu ai fost cu noroc, eu de obicei nu castig nimic…insa particip daca am ceva de spus pentru ca-mi place sa comentez :)))

  si vreau sa mentionez ca urmaresc mai multe bloguri de beauty si cele care au organizat acest concurs au specificat deja ca o persoana nu poate castiga mai multe premii, nici daca proprietarul blogului are vrea sa favorizeze respectiva persoana! listele cu castigatorii ajung la Vichy care “centralizeaza” rezultatele. in plus mi se pare logic sa faca asta! scopul acestei campaniei a fost sa “atinga” cati mai multi oameni si sa castige credibilitate prin review-uri facute de oameni de rand, nu reclame cu vedete cu ten perfect platite si photoshopate.

 3. si multe care intr-o parte si-au pus numele real in alta parte o porecla sau doar prenumele insa le tradeaza comentariul care e identic pe toate blogurile
  am ramas total dezamagita
  oare nu le ajungea un fdt???

 4. @Clarra: Panait Elena de pe blogul meu este din Ploiesti, iar cea de pe celebrities este din Bucuresti (se poate vedea clar din comentariul ei). Oricum L’Oreal va compara adresele de livrare

 5. @Anonim: eu nu le cunosc nici pe Sadie nici pe Andressa. Si nici nu urmaresc blogul Andressei ca sa fi avut ocazia sa compar listele de castigatori. Multumesc ca mi-ai spus

 6. Camelcutza, si eu am doua adrese, nu este dificil, ar trebui luata in considerare si adresa de mail.
  Oricum, devine o mare bataie de cap, asta din cauza ca cei de la Vichy trebuiau sa monitorizeze cumva comentariile dupa ip, nume, mail etc.

 7. Wow, nu-mi vine sa cred ca am castigat, imi doream atat de mult un fond de ten! Ce surpriza nemaipomenita! Multumesc, Camelia, ai fost cu noroc!

 8. Ca sa clarific si aici pe blog,sa nu creada lumea ca am castigat de 2 ori,Panait Elena este numele mamei mele,pentru ca eu nu imi pot ridica premiul momentan,neavand adresa actuala trecuta in buletin.I-am explicat si Cameliei inca de la inceput de ce am ales sa primesc premiul pe numele mamei mele.
  Eu habar nu aveam de blogul respectiv si acum a fost prima data cand l-am vazut.Sunt mai mult ca sigura ca mama mea nu a participat,ea nesttind ce e ala un blog.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *