ELF Ro: cum se rezolva incurcaturile cu comanda

Astazi o cititoare a blogului (The m) mi-a spus ca este a doua oara cand face comanda la ELF si i se trimite altceva decat a comandat. Am vorbit cu reprezentantul ELF si iata ce mi-a spus: “rugati-o sa ne trimita un email pe office@eyeslipsface.com.ro si sa ne scrie care este problema cu coletul, se mai intampla astfel de erori in perioadele cu comenzi foarte multe dar intotdeauna sunt rezolvate daca fetele ne scriu”.

Comments

comments

Camelcutza

9 Comments

  1. Camelcutza, mie nu s-a deranjat nimeni macar sa-mi raspunda la mail deci eu nu cred in “dar intotdeauna sunt rezolvate daca fetele ne scriu”. Eu nu asteptam sa se rezolve nimic, insa mi s-a parut de bun simt sa raspunda unui mail trimis de un client.

  2. @Camelia: si eu am primit un produs crapat (o pudra) si le-am zis, nu mi-au raspuns si am reparat-o eu. Insa am auzit de persoane carora le lipsea un produs sau li se incurcase un produs si pana la urma le-a fost trimis produsul lipsa.

  3. eu, persoanal am avut o problema cu comanda, am trimis e-mail si nici in ziua de azi nu am mai primit nici un raspuns…si totusi astept, sunt 2 luni

  4. io n-am avut probleme cu nicio comanda. 😀 cred ca se tem de mine, ca Cluju-i mai aproape ca Bucalele 😀 😀 glumesc, da eu chiar n-am avut probleme si veneau ambalate individual cu protectie.

  5. Hello!
    Eu am avut o astefel de problema cu o comanda de la elf,adica in colet era alta comanda cu total alte produse si ghinion -mult mai putine decat am comandat si platit eu.Dupa nervi si un mail oficial si rece am primit raspuns si problema s-a rezolvat-in 2 zile am ridicat coletul care trebuia de la posta si bonus -am pastrat si primul colet:P

  6. Acum cateva luni bune am comandat cand a aparut tusul sub forma de carioca. A venit uscat ca desertul. L-am agitat pana i-am socat mina, l-am tinut in toate directiile, i-am umezit aplicatorul cu putina apa doar-doar s-o debloca… Am trimis mail zicandu-i fetei ce am patit, mi-a zis sa il tin cu capul in jos. I-am repetat ca am facut asta si ca am incercat tot ce era posibil. Nu am primit nici un raspuns. Am trimis alt mail in care ceream o solutie… nimic. Totusi comand ca sunt cat-de-cat seriosi si produsele sunt bunicele.

  7. Eu am apucat sa le trimit si lor mailul pana la urma si mi-a raspuns foarte politicos o doamna, care si-a cerut scuze si mi-a zis c-o sa-mi trimita produsul corect. le-am multumit si eu, le-am zis ca nu era absolut necesar (oricum ii anuntasem in mail, pe un ton la fel de politicos, ca n-o sa mai comand de la ei). asa ca totul s-a terminat cu bine. multumesc pentru ajutor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *