Halloween La Atelier Aiurea

De Halloween, gaseste-ti alter ego-ul interbelic. De cumparat. De inchiriat. Cum vrei tu.

Halloween – sarbatoare americana, unii o neaga, unii o glorifica, iar altii aleg sa se distreze. Venind cu bagajul propriu de zambete, stiluri vestimentare si accesorii din trecut, Atelier A!UREA te insoteste la petrecerea ta de Halloween, fie ca decizi sa cumperi sau sa inchiriezi orice piesa din magazin.

Daca vrei sa fii unic, diferit in acest an de Halloween, Atelier A!UREA iti indeplineste dorinta! Prin hainele retro care au marcat anumite perioade in moda, Atelier A!UREA te ajuta sa te transpui in alte timpuri, iti creaza iluzia perfecta a intoarcerii in trecut prin personajul ales.

Pentru ca esti client fidel si ai fost alaturi de magazinul nostru chiar din primul an, pretul este unul special pentru tine, de 60ron/tinuta.

Atelier A!UREA pune la cale o multime de surprize pentru clientii sai, printre care: tombole, reduceri, tinute cadou, concursuri, saptamani tematice, consiliere vesimentara etc. Ce trebuie sa faci pentru a te bucura de toate acestea? Sa vii la magazin si sa completezi un talon cu toate datele de identificare pentru a te inscrie in programul de fidelizare si pentru a primi un card “Special client”.

Ne vedem pe Covaci 19. Stiti voi, colt cu Sepcari 🙂

Comments

comments

Camelcutza

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *